Libnet.ro
UNICEF

16:16

Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare

Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat luni de Tribunalul Alba la 25 de ani de inchisoare si o amenda de 50. 000 de lei, in urma contopirii. continuă pe Antena3

Interlopul Ioan Clamparu, condamnat la 25 de ani de inchisoare prin contopirea pedepselor primite in trei tari

Ioan Clamparu, considerat unul dintre cei mai periculosi traficanti de fiinte umane, a fost condamnat luni de Tribunalul Alba la 25 de ani de inchisoare si o amenda de 50. 000 de lei, in urma contopirii pedepselor aplicate acestuia in trei tari - Romania, Spania si Italia.

Interlopul Ioan Clamparu a fost condamnat la 25 de ani inchisoare

Ioan Clamparu, unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania, a fost condamnat, luni, la 25 de ani de inchisoare si a primit o amenda de 50. 000 de lei, dupa contopirea pedepselor aplicate acestuia in Romania, Spania si Italia.

Unul dintre cei trei militari raniti in Afganistan a murit! MApN: Caporalul Madalin Stoica era la prima misiune (FOTO)

Ministerul Apararii anunta ca unul dintre cei trei militari romani raniti, vineri, in regiunea Kandahar, din Afganistan, a decedat. Caporalul Madalin Stoica a decedat vineri, 15 septembrie,.

A murit unul dintre cei trei militari raniti in Afganistan! Parchetul deschide dosar penal (FOTO)

Ministerul Apararii anunta ca unul dintre cei trei militari romani raniti, vineri, in regiunea Kandahar, din Afganistan, a decedat. Caporalul Madalin Stoica a decedat vineri, 15 septembrie,.

Unul dintre CELE MAI SPECTACULOASE obiective din BUCURESTI a fost amenajat pentru public!

Nu stii unde sa mergi in weekend? Trebuie sa stii ca Asociatia Parcul Natural Vacaresti APNV) a deschis prima poteca de vizitare a acestui minunat obiectiv din Capitala, pana acum mai greu.

Trei militari romani au fost raniti in Afganistan: Unul dintre ei se afla in stare grava (FOTO)

Trei militari romani au fot raniti in regiunea Kandahar, din Afganistan. Masina in care se aflau soldatii romani a fost lovita de un vehicul capcana, informeaza B1 TV. Unul dintre cei.

Remedii naturiste cu unul dintre cele mai populare condimente. Reteta cu piper pentru stimularea apetitului sexual

Negru, alb, verde sau rosu, piperul este unul dintre cele mai populare condimente in intreaga lume. Se potriveste in mai toate mancarurile si, in plus, are multiple indicatii terapeutice, de la detoxifiere si combateare racelilor, pana la stimularea libidoului.

Temutul interlop Ioan Clamparu va executa 25 de ani de inchisoare dupa trei condamnari in Spania, Italia si Romania

Ioan Clamparu, temutul interlop roman care a speriat vestul Europei, va executa 25 de ani de inchisoare si va plati daune de 50. 000 de lei.

Cele mai importante elemente in formarea unei minti de geniu:rezultatele unui studiu de 45 de ani care a analizat cei mai inteligenti copii

Un studiu inceput in anul 1971, Study of Mathematically Precocious Youth, si care a analizat 5000 dintre cei mai inteligenti copii din America a dezvaluit care sunt momentele cheie in formarea unei minti stralucite.

Politikix: Care au fost cei mai obraznici politicieni

Andreea Dumitrache si Robert Kiss iti propun, la Politikix, de la Antena 3, un top al celor mai obraznici parlamentari romani. din perioada in care e aflau inca pe bancile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )