Libnet.ro
UNICEF

12:30

Politikix: Care au fost cei mai obraznici politicieni

Antena3 Antena3,
Politikix: Care au fost cei mai obraznici politicieni

Andreea Dumitrache si Robert Kiss iti propun, la Politikix, de la Antena 3, un top al celor mai obraznici parlamentari romani. din perioada in care e aflau inca pe bancile. continuă pe Antena3

Au fost premiati cei mai buni pompieri si paramedici. Cum s-au facut remarcati

Cei mai buni pompieri ai anului 2017, in Hunedoara, au fost premiati, la Ziua pomierilor din Romania, eveniment ce aniverseaza 169 de ani de la Luptele din Dealul Spirii.

Christoph Daum face dezvaluiri. Care a fost cea mai mare problema pe care a avut-o ca selectioner al Romaniei

Christoph Daum a parasit nationala Romaniei si intr-un interviu acordat pentru FRF TV a dezvaluit o parte dintre lucrurile de care s-au lovit in activitatea sa.

in ce luna sunt nascuti cei mai de succes oameni

Ne influenteaza luna in care ne nastem succesul in viata? Un nou studiu ne spune ca da. Cercetarile facute de mai multe universitati University of Toronto, University of Florida si Northwestern Un.

Seriale noi: care sunt cele mai asteptate premiere ale toamnei

Serialele noi care se anunta pentru aceasta toamna sunt suficient de bune pentru a ne tine cu sufletul la gura. Daca inca nu ai aflat care sunt noutatile, am facut pentru tine o lista cu 10 seriale noi.

Carbohidrati versus grasimi. Care prezinta cel mai mare risc pentru sanatate?

Consumul crescut de carbohidrati este asociat unui risc mai mare pentru declansarea decesului prematur, prin comparatie cu consumul de grasimi, arata un nou studiu international publicat in The Lancet, informeaza nytimes. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )