Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ioan Oltean, audiat la DNA

Adevărul Adevărul,
Ioan Oltean, audiat la DNA

Ioan Oltean este audiat joi la DNA intr-un din dosarele ANRP mai vechi. El s-a declarat nevinovat si a sustinut ca asteapta sa vada ce vor face procurorii cu acest dosar. continuă pe Adevărul

Breaking News. Ioan Oltean, audiat la DNA: ,,Nu poti sa primesti un sac cu bani

Fostul presedinte al PNL, Ioan Oltean, s-a prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Fostul deputat Ioan Oltean, audiat la DNA: Stiu ca sunt nevinovat (VIDEO)

UPDATE: La iesirea din sediul DNA, Ioan Oltean a declarat ca i s-a comunicat ca ramane cu aceleasi acuzatii ca pana acum. Acuzatiile au ramas aceleasi. Mi-au reamintit aceleasi acuzatii. O sa vin.

Fostul deputat Ioan Oltean, chemat la DNA

Ioan Oltean, fost presedinte alPNLBistrita Nasaud,a fost rechemat la DNA, dupa doi ani. Cand dosarul a fost trimis in judecata, o acuzatie foarte importanta din document a disparut dupa.

Ioan Oltean: Berceanu face afaceri, a fost cel mai destept dintre noi toti, bravo lui

Fostul deputat PNL, Ioan Oltean, s-a prezentat joi la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar mai vechi.

Fostul deputat Ioan Oltean, pus din nou sub acuzare in dosarul ANRP

UPDATEFostul deputat Ioan Oltean a fost pus sub acuzare pentru a doua oara in dosarul ANRP, pentru pretinse fapte de coruptie, acuzatiile fiind aceleasi ca in momentul in care a fost trimis in.

Ioan Oltean, la DNA intr-un dosar din 2015: Eu nu am fost niciodata in Chitila. Daca nu ai fost, nu poti sa primesti un sac cu bani Fostul deputat, trimis in judecata pentru a doua oraa

Fostul deputat Ioan Oltean a fost chemat la sediul DNA intr-un dosar din 2015 in care este acuzat ca ar fi primit mita de la un om de afaceri pentru a interveni la ANRP in favoarea sa. Oltean sustine ca este nevinovat, pentru ca nu a fost niciodata in Chitila, unde ar fi primit banii, transmite Mediafax. 31 Oltean a fost pus sub acuzare pentru a doua oara in dosarul ANRP, acuzatiile fiind aceleasi ca in momentul in care a fost trimis in judecata prima data.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )