Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ioana Basescu, ceruta in casatorie de Craciun.

România Liberă România Liberă,
Ioana Basescu, ceruta in casatorie de Craciun.

Dupa numai sase luni de relatie, Ioana Basescu a fost ceruta de sotie de iubitul sau, Radu Petru Pricop. Avocatul i-a daruit fiicei presedintelui inelul de logodna in seara de Craciun. Nunta va avea loc in vara anului urmator. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, Ioana Basescu a acceptat incantata propunerea, iar nunta va avea loc anul viitor. Radu Petru Pricop este un bun prieten al Elenei Basescu, dar si al sotului acesteia, Bogdan Ionescu. Are 35 de ani si este asociat al unui cabinet de . continuă pe România Liberă

Traian Basescu, socru mic pentru a treia oara. Fiica cea mare, Ioana, a fost ceruta in casatorie in seara de Craciun

Fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, Radu Petru Pricop. Dupa numai sase luni de relatie, Ioana Basescu, notar de profesie, a primit inelul de logodna chiar in Ajunul Craciunului. Nunta va avea loc in vara anului 2014.

Personaj controversat in familia prezidentiala. Ioana Basescu a fost ceruta in casatorie de Radu Pricop

Traian Basescu se pregateste din nou de nunta. Ioana, fiica sa cea mare a fost ceruta in casatorie de avocatul Radu Petru Pricop, scriu jurnalistii de la Cancan. ro. Cancan. ro mai scrie ca avocatul a cerut-o de.

Utile: Cum faceti trecerea la masa bogata de Craciun dupa ce ati tinut post; Ce beneficii au toba si leberul asupra sanatatii; Cum te dregi dupa festinul de Craciun. Vitamina care ajuta mai mult decat pastilele pentru bila

Cum sa bei de Craciun fara sa te imbeti. Daca ai o familie mare si trebuie sa ciocnesti cate un pahar cu toata lumea, e posibil sa ajungi la o cantitate. Cum sa te mentii in forma de Sarbatori. Craciunul si Revelionul sunt un prilej de a ne reintalni cu cei dragi in jurul meselor festive. De multe ori.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )