Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traian Basescu, socru mic pentru a treia oara. Fiica cea mare, Ioana, a fost ceruta in casatorie in seara de Craciun

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, socru mic pentru a treia oara. Fiica cea mare, Ioana, a fost ceruta in casatorie in seara de Craciun

Fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, Radu Petru Pricop. Dupa numai sase luni de relatie, Ioana Basescu, notar de profesie, a primit inelul de logodna chiar in Ajunul Craciunului. Nunta va avea loc in vara anului 2014. continuă pe Adevărul

Ponta: Traian Basescu va avea in continuare acces la Vila Covasna pentru a petrece Revelionul, daca anunta Ministerul Apararii

Presedintele Traian Basescu va avea in continuare acces la Vila Covasna pentru a petrece Revelionul, daca anunta Ministerul Apararii, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta. Primul ministru a tinut, de .

Va putea Traian Basescu sa-si duca mandatul pana la final?

Presedintele Traian Basescu isi va termina mandatul la termen, a apreciat parapsihologul Lidia Fecioru. Se va intampla acest lucru, si pentru ca seful statului este in zodia Scorpionului, ceea ce inseamna.

Traian Basescu petrece Craciunul la Predeal, alaturi de familie: Presedintele a postat o imagine cu nepotica sa (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu se bucura de primul Craciun petrecut alaturi de prima sa nepotica, Sofia Anais. Seful statului a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care micuta este imbracata in.

In Grecia este criza, dar nu de turisti: ce numar de straini a atins statul elen pentru prima oara in istoria sa

Numarul turistilor straini care au vizitat Grecia in primele zece luni ale anului a depasit pentru prima oara in istoria tarii 17 milioane de persoane, iar pentru 2014 cresterea este asteptata sa continue, relateaza Kathimerini, citat de Mediafax .

Roger Feder va fi tata pentru a treia oara

Tenismanul elvetian Roger Federer, locul 6 ATP, si sotia sa Mirka au anuntat, pe Twitter, ca asteapta nasterea celui de-al treilea copil in 2014, informeaza Daily Mail. Suntem fericiti sa va anuntam.

Roger Federer va deveni tata pentru a treia oara.

Tenismanul elvetian Roger Federer, locul 6 ATP, si sotia sa Mirka au anuntat, pe Twitter, ca asteapta nasterea celui de-al treilea copil in 2014. Suntem fericiti sa va anuntam ca Myla si Charlene vor deveni surori mai mari in 2014. Sarbatori fericite, a scris Federer pe contul sau de Twitter, informeaza Daily Mail. Cele doua gemene ale familiei Federer s-au nascut in iulie 2009.

Cadou de Craciun: Roger Federer va deveni tata pentru a treia oara

Roger Federer isi intregeste anul 2013, incheiat pe a sasea pozitie in ATP, cu o veste imbucuratoare: familia sa se va mari cu un membru.

Vlad Filat: Trebuie sa-i fim personal recunoscatori lui Traian Basescu pentru sprijinul oferit Moldovei

Fostul premier moldovean Vlad Filat afirma ca Republica Moldova trebuie sa fie recunoscatoare statului roman si personal domnului Basescu pentru sprijinul oferit Chisinaului in procesul de apropiere europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )