Libnet.ro
UNICEF

14:15

Iohannis a cerut Parlamentului reexaminarea legii offshore

Adevărul Adevărul,
Iohannis a cerut Parlamentului reexaminarea legii offshore

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi reexaminarea legii offshore, care creeaza cadrul legal si fiscal pentru exploatarea gazelor din Marea Neagra, dupa ce petrolistii s-au aratat nemultumiti de forma finala trecuta de Parlament. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea Legii offshore

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la.

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea Legii offshore

Presedintele Klaus Iohannis a trimis joi Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore, potrivit.

Iohannis cere reexaminarea Legii offshore

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere de catre titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore.

Iohannis cere reexaminarea legii care ii condamna pe romani la incalzire centralizata

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri Parlamentului reexaminarea legii care le da dreptul autoritatilor sa stabileasca in ce zone este obligatorie incalzirea locuintelor in sistem centralizat si care ii impiedica pe cei care locuiesc in aceste zone sa opteze pentru solutii individuale de incalzire.

Reexaminarea legii referitoare la alimentarea cu energie termica

Presedintele Klaus Iohannis a trimis azi Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii serviciului public de alimentare cu energie termica, conform Agerpres. ro.

Klaus Iohannis retrimite in Parlament legea offshore: Ce reclama seful statului privind controversatul proiect legislativ

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi retrimiterea in Parlament pentru reexaminare a legii offshore care reglementeaza masurile de exploatare a gazelor naturale din Marea Neagra. De altfel, forma in care a.

Americanii, interesati de modificarea legii offshore

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a declarat, la un post tv, ca secretarul american al energiei, Rick Perry, i-a cerut lui George Maior, ambasadorul tarii noastre in SUA, ca guvernul de la Bucuresti si Parlamentul sa asigure concordanta intre legea offshore si anexa privind deducerea cheltuielilor pe care companiile din domeniu le vor face in sectorul upstream.

Bomba cu ceas in PNL! Klaus Iohannis pregateste DEBARCAREA lui Ludovic Orban. Presedintele i-a bagat in sedinta pe liberali (surse)

Informatii bomba! Klaus Iohannis i-ar fi bagat in sedinta pe liderii PNL, potrivit unor surse RTV. Potrivit sursei citate, presedintele vre sa-l schimbe de la sefia PNL pe Ludovic Orban. Seful statului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )