Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis, despre intalnirea cu Ponta: Mi-a spus ca se va gandi la demisie si va lua o decizie

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre intalnirea cu Ponta: Mi-a spus ca se va gandi la demisie si va lua o decizie

Presedintele Klaus Iohannis a spus, intr-un interviu acordat pentru TVR, ca premierul Victor Ponta i-a transmis la intalnirea avuta la Cotroceni ca se va gandi pana saptamana viitoare daca isi va prezenta demisia din functia de sef al Guvernului. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis: Ponta mi-a spus ca se va gandi la demisie. Sper ca saptamana viitoare sa avem un deznodamant (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se va gandi la demisie, ca urmare a audierii sale la DNA, a declarat presedintele Klaus Iohannis intr-un interviu televizat. Seful statului spera ca saptamana viitoare sa existe un deznoda.

Iohannis: Ponta mi-a spus ca se va gandi la demisie

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca premierul Victor Ponta i-a declarat, la Palatul Cotroceni, ca se va gandi la demisie.

Presedintele Klaus Iohannis, de la ora 21.00, despre intalnirea de la Cotroceni avuta cu Victor Ponta

Postul public de televiziune va difuza in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, care va dezvalui discutiile purtate, vineri, cu premierului Victor Ponta, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, despre o eventuala nominalizare a lui Predoiu ca premier: Eu tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile

Despre situatia in care se afla premierul Victor Ponta in momentul actual, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca solutia optima este demisia, aratand ca in acest caz va consulta partidele si.

Ce spune Klaus Iohannis despre implicarea SRI in procesul de justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la TVR, ca nu detine date care sa ii arate ca SRI ar fi implicat in afara limitelor legale in procesul de justitie. Seful statului a mai spus ca cine are dovezi.

Presa internationala, despre Victor Ponta: Premierul, sfidator in fata cererii de demisie

Presa internationala a tratat subiectul punerii sub urmarire penala a premierului Victor Ponta din perspectiva luptei anticoruptie din Romania.

Ce spune presedintele Iohannis despre rezolvarea conflictului din R. Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia marcarii a 40 de ani de la adoptarea Actului Final de la Helsinki, in care spune ca rezolvarea conflictului prelungit din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania, iar tara noastra sprijina negocierile in formatul 5+2, se arata in mesajul transmis de seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )