Libnet.ro
UNICEF

08:00

Plenul Senatului a aprobat Legea de respingere a OUG 13

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Plenul Senatului a aprobat Legea de respingere a OUG 13

ACTUALIZARE 18:04 Senatorii au aprobat, in plen, proiectul de Lege de respingere a OUG 13/2017 inregistrandu-se 100 voturi pentru, noua abtineri si unul impotriva. *ACTUALIZARE 17:37 Tariceanu: Romania e o parodie de stat de drept ------ Legea de respingere a ordonantei de urgenta 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit, cu unanimitate de voturi, raport de aprobare, luni, din partea Comisiei juridice a Senatului, urmand ca respingerea sa fie confirmata si prin votul plenului Senatului. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorii juristi au adoptat un proiect de lege de respingere a OUG 13. Urmeaza votul in plen

Legea de respingere a ordonante de urgenta 13 a primit un raport de aprobare din partea senatorilor juristi, urmand ca respingerea sa fie confirmata si in plenul Senatului. Raportul a fost adoptat .

VIDEO. Plenul Senatului a aprobat respingerea Ordonantei 13. OUG 14 a fost aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Tariceanu: Unele tari europene se bucura ca Romania isi pierde timpul cu asemenea probleme

Plenul Senatului a adoptat luni, cu 110 voturi pentru, 9 abtineri si un vot impotriva, proiectul de lege pentru respingerea OUG 13 / 2017.

Tariceanu, despre audierea ministrilor in dosarul OUG 13: Suntem unicat; procuratura ancheteaza deciziile politice ale Guvernului

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni, la Parlament, referitor la faptul ca mai multi ministri au fost audiati la DNA privind elaborarea OUG 13 de modificare a Codurilor penale, ca Romania este un unicat in.

OUG 14, cea care abroga ordonanta 13, adoptata in Comisia juridica a Camerei. Nicolicea avertizeaza: Legea de respingere a OUG 13 ar putea fi declarata neconstitutionala. Opozitia sa-si asume!

Deputatii juristi au aprobat proiectul de lege de aprobare a OUG 14, cea care a abrogat controversata ordonanta 13 de modificare a legislatiei penale. Totusi, presedintele Comisie, Eugen Nicolicea, a atras.

OUG 13, respinsa in Comisia juridica a Senatului

Legea de respingere a ordonantei de urgenta 13, prin care au fost modificate codurile penale, a primit, cu unanimitate de voturi, raport de aprobare, luni, din partea Comisiei juridice a Senatului, urmand ca respingerea sa fie confirmata si prin votul plenului Senatului.

Cine este singurul senator care a votat impotriva respingerii OUG 13

Controversata Ordonanta de Urgenta 13 / 2017 a fost respinsa luni in plenul Senatului, cu un singur vot impotriva acestei decizii de respingere.

Cearta Basescu-Gorghiu in plenul Senatului. Gorghiu: Eu nu vorbesc de vant in pupa. Basescu: Constitutia nu e gestionata de Vlasov

Senatorii Alina Gorghiu si Traian Basescu au avut un schimb dur de replici luni, in plenul Senatului, in cadrul dezbaterilor pe OUG 13. Fosta presedinta a PNL i-a reprosat senatorului PMP ca nu cunoaste Constitutia, fostul sef al statului replicandu-i ca el este inginer, dar un inginer mai bun decat un jurist de camera de comert.

Ordonata 14, pe masa deputatilor juristi. OUG 13, discutata in Comisia juridica a Senatului

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta, luni, Legea de aprobare a OUG 14/2016, prin care au fost abrogate modificarile aduse legislatiei penale, urmand ca, cel mai probabil, marti ea sa fie votata. De asemenea, Comisia juridica de la Senat incepe dezbaterile asupra OUG 13.

Cine a fost singurul senator care a votat impotriva respingerii OUG 13

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a votat, luni, impotriva Legii de respingere a OUG 13/2017, fiind singurul senator care a sustinut astfel proiectul la vot, in timp ce alti noua parlamentari, dintre care sapte ai PMP, unul al PSD si unul al ALDE, s-au abtinut.

VIDEO. Ordonanta 14 a fost aprobata in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, iar senatorii au votat, in unanimitate, respingerea OUG 13. Tariceanu: Unele tari europene se bucura ca Romania isi pierde timpul cu asemenea probleme si

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut luni, referitor la controversata OUG 13, ca sunt tari ai caror lideri se bucura ca in Romania ne consumam timpul cu aceste lucruri, in loc sa elaboram un proiect de tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )