Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ion Cristoiu: De teama stiu eu cui, Mugur Isarescu falsifica Istoria Romaniei

B1 B1,
Ion Cristoiu: De teama stiu eu cui, Mugur Isarescu falsifica Istoria Romaniei

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Muzeul Tezaurului BNR inaugurat la Tismana. in prezenta Guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, s-a inaugurat. continuă pe B1

Ion Cristoiu: Dezvaluirile lui Traian Basescu pun la indoiala democratia din Romania ultimilor ani

Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre dezvaluirile lui Traian Basescu, facute in direct la un post de televiziune. in prima parte a lui 2015, Traian.

Ion Cristoiu, despre atitudinea lui Klaus Iohannis referitoare la criza din sistemul de sanatate: Plutitor si fericit ca un fluture!

Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre discursul lui Klaus Iohannis referitor la criza din sistemul de sanatate. Noul primar al Sectorului 1 a spus ca va.

Ion Cristoiu: Pusi in fata situatiei de a-l alege pe nebunul de Trump, americanii nu vor avea incotro si o vor alege pe nesarata Hilarry Clinton

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de duminica de pe blogul personal despre sansele pe care le are Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA contra lui Hilarry Clinton. Cristoiu a.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )