Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ionel Arsene a invitat la consultari partidele din CJ Neamt

România Liberă România Liberă,
Ionel Arsene a invitat la consultari partidele din CJ Neamt

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, a invitat la consultari reprezentantii p. continuă pe România Liberă

Ionel Arsene, despre Spitalul Judetean Piatra Neamt: Suntem in curs de autorizare ISU. Toate spitalele din Romania au probleme

Presedintele Consiliului Judetean Neamt si lider al organizatiei PSD Neamt Ionel Arsene a declarat ca Spitalul Judetean este in curs de obtinerea a autorizatiei ISU. Problema privind autorizatie de la ISU au toate spitalele din Romania, a adaugat el.

Incendiul de la Piatra Neamt Presedintele CJ invita reprezentantii partidelor la consultari pentru desemnarea noului manager al spitalului

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, a anuntat ca a invitat la consultari reprezentantii partidelor din legislativul judetean, pentru a desemna noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, relateaza Agerpres.

IONEL ARSENE, PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN PIATRA NEAMT: O tragedie fara margini, care a indoliat judetul

Incendiul de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, soldat cu 10 morti, este una dintre cele mai mari tragedii care a indoliat judetul, a declarat presedintele Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, transmite Agerpres.

Presedintele CJ Neamt anunta alocarea de fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI. Ionel Arsene: Grav este ca Guvernul a folosit spitalele in lupta lor politica Sunt convins ca aceasta tragedie putea fi evitata

Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a anuntat ca vor fi alocate fonduri pentru refacerea urgenta a sectiei ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, ca urmare a.

Ionel Arsene, presedinte CJ Neamt: Este dezinformare. Saloanele ATI sunt cu avizele la zi

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, sustine ca sectia ATI de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt nu a fost modificata. Mai mult, aceasta are toate avizele la zi.

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt Seful CJ, Ionel Arsene: Nu s-a facut nicio modificare in acel corp de cladire

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, ii raspunde, duminica, prefectului de Neamt, care a spus ca s-au facut lucrari fara aviz si de aceea ar fi izbucnit incendiul de la Spitalul Judetean. Dezinformare, striga Arsene, care afirma ca in corpul ATI nu s-au facut modificari.

Seful CJ Neamt, Ionel Arsene, despre Spitalul Judetean: Suntem in curs de autorizare ISU Daca era deschis spitalul de la Letcani, tragedia putea fi evitata

Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt si lider al PSD Neamt, a declarat ca Spitalul Judetean este in curs de obtinerea a autorizatiei ISU. Problema privind autorizatia de la ISU o au toate spitalele din Romania, a spus Arsene.

Lucian Micu, managerul spitalului din Neamt, si-a anuntat demisia: Din pacate, politica este in tot si in toate

Lucian Micu, managerul spitalului din Neamt, a anuntat ca va demisiona in urma tragediei de la sectia ATI. Maine isi va depune mandatul Micu, care si-a comunicat intentia in social media. Tragedia.

Spitalul care a luat foc la Piatra Neamt a avut opt manageri in ultimul an numiti politic! Institutia se afla in subordinea Consiliului Judetean condus de baronul PSD Ionel Arsene

Tragedia de laSpitalul Judetean Neamt, unde sambata seara au murit zece persoane intr-un incendiu la Sectia ATI Covid, scoate la iveala nereguli cu care se confrunta de ani buni Piatra-Neamt.

Ce scuze are Ionel Arsene, baronul PSD, cel care schimba managerii ca pe sosete la Spitalul din Piatra Neamt

Zece pacienti care erau bolnavi de COVID si erau intubati au decedat dupa ce un incendiu a izbucnit sambata dupa-amiaza la Sectia ATI din incinta Spitalului Judetean Piatra Neamt, potrivit celui mai nou.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )