Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ionel Ganea, atac devastator pentru Anghel Iordanescu: Este cel mai nesimtit om pe care l-am intalnit

Antena3 Antena3,
Ionel Ganea, atac devastator pentru Anghel Iordanescu: Este cel mai nesimtit om pe care l-am intalnit

Fostul atacant al Nationalei trage din toate directiile in antrenorul tricolorilor. Tot respectul pentru Nea Puiu. A fost candva cineva. Dar asa pot spune si eu ca bunica mea a fost. continuă pe Antena3

Lucian Sanmartean, mesaj devastator pentru Anghel Iordanescu

Lucian Sanmartean 36 de ani), unul dintre tricolorii care au evoluat foarte putin la acest turneu final, nu i-a ramas dator selectionerului, care a spus ca nu l-a folosit mai mult pe mjlocas din cauza.

Sfarsit trist pentru legendarul Anghel Iordanescu. Dupa meciurile dezastruoase de la turneul final din Franta, Romania va avea un nou selectioner

Meciul cu numarul 100 pentru Anghel Iordanescu se pare ca a fost si ultimul pe banca Nationalei. Iordanescu ar urma sa plece de la carma Echipei de Fotbal a Romaniei in urma unui turneu final.

EURO 2016. Anghel Iordanescu, atacat dur dupa ce s-a aflat echipa de stat din meciul cu Albania

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a lansat un atac dur la adresa selectionerului Romaniei, Anghel Iordanescu, in legatura cu titularizarea lui Sanmartean la ultimul meci din faza grupelor, cu.

EURO 2016. Anghel Iordanescu, atacat dur dupa ce s-a aflat echipa de start din meciul cu Albania

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a lansat un atac dur la adresa selectionerului Romaniei, Anghel Iordanescu, in legatura cu titularizarea lui Sanmartean la ultimul meci din faza grupelor, cu.

Atac frontal la Anghel Iordanescu: Revino-ti! Ai bagat in teren doar speriati de bomba

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a comentat eliminarea Romaniei de la EURO si l-a criticat dur pe Iordanescu din cauza selectiei facute la acest turneu. Pe Tamas il luam la EURO si .

Anghel Iordanescu, inaintea disputei cu Albania: Este meciul unei generatii!

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca spera ca jucatorii sa inteleaga faptul ca jocul cu Albania reprezinta sansa unei generatii de a obtine o performanta si a-i bucura pe toti iubitorii fotbalului din Romania.

Prima declaratie a barbatului care l-a amenintat cu moartea pe Anghel Iordanescu. Vezi si ce masuri a luat Politia

Barbatul care a sunat la 112 si a anuntat ca vrea sa-l impuste pe Anghel Iordanescu a fost identificat si amendat cu 500 de lei. Este vorba despre un microbist inrait care a sunat luni.

Anghel Iordanescu, dupa esecul Romaniei la EURO 2016: Cat timp nu ai obtinut nicio victorie, e greu sa spui ca meriti sa te califici

Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, duminica seara, dupa eliminarea Romaniei de la Campionatul European de fotbal 2016, ca tricolorii au avut multe momente bune in meciul cu Albania, insa o infrangere este o infrangere.

Criticat in tara, respectat in Europa. Anghel Iordanescu, catalogat ca fiindun mare maestru al fotbalului

Cu o zi inainte de meciul decisiv cu Albania, selectionerului Anghel Iordanescu i-a fost dedicat un amplu material pe site-ul UEFA, in care este numit mare maestru al fotbalului.

Un fost selectioner explica marea greseala pe care a facut-o Anghel Iordanescu la acest turneu final

Anghel iordanesscu este socotit principalul vinovat pentru jocul neconvingator pe care tricolorii l-au prestat in partida cu Elvetia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )