Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ionel Vlad: Decat sa pierdeti timpul pe internet cu Balena albastra, mai bine consultati colectia Academiei Romane

Adevărul Adevărul,
Ionel Vlad: Decat sa pierdeti timpul pe internet cu Balena albastra, mai bine consultati colectia Academiei Romane

Ionel-Valentin Vlad, presedintele Academiei Romane, a declarat, luni, la deschiderea expozitiei Biblioteca Academiei Romane - o lume a cunoasterii, dedicata aniversarii institutiei, ca tinerii trebuie adusi aproape de cultura si ca, odata ce internetul ofera atat de multe beneficii, ar trebui renuntat la jocuri de tipul Balena albastra si folosit mai mult in vederea acumularii de cunostinte. continuă pe Adevărul

Zana de foc e urmatoarea isterie dupa Balena albastra, dar sa nu crezi tot ce vei auzi in presa

&8222;Balena albastra&8221; este un subiect intors pe toate partile si dus la extrem de multe publicatii din Romania. Acum, &8222;Zana de foc&8221; promite sa fie urmatoarea isterie de acest gen, dar inainte sa te panichezi pentru ca ai auzit de acest &8222;joc&8221; la televizor, trebuie sa stii niste lucruri.   &8222;Balena albastra&8221; a luat nastere pe [&8230;].

Fiul de ofiter SRI gasit mort anul trecut ar putea fi prima victima a jocului BALENA ALBASTRA din Romania

Sabin Serban, fiul de ofiter SRI gasit mort anul trecut in apartamentul in care locuia, ar putea fi victima a morbidului joc Balena albastra, noteaza Click!. Dupa noile.

Senator PNL: Jocul 'Balena albastra', subiect care va fi discutat saptamana viitoare in Comisia de control al activitatii SRI

Jocul ”Balena albastra” va intra saptamana viitoare in atentia Comisiei parlamentare de control asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii. Anuntul a fost facut.

Sapte elevi din Galati au venit cu rani la scoala. O fata a recunoscut ca joaca Balena Albastra

Sapte elevi au venit la scoala, intr-o comuna din Galati, taiati pe brate, iar una dintre eleve a recunoscut ca s-a ranit dupa ce a accesat jocul „Balena Albastra”.Descoperirea a fost f?.

Sase copii din Dambovita au accesat jocul Balena Albastra si au parcurs mai multe etape. Cel mai tanar are doar noua ani

Politistii din judetul Dambovita au identificat, pana in prezent, sase copii care au accesat jocul ”Balena Albastra”, iar unii dintre acestia au parcurs mai multe etape pana.

Cum se joaca Balena albastra si ce sarcini primesc tinerii care accepta provocarea

In ultima perioada tot mai multi tineri cad in capcana jocului numit Balena Albastra si ajung chiar sa se sinucida. Principiul jocului consta in realizarea unor sarcini. Tinerii.

Fenomenul Balena albastra se extinde: Prefectura din Valcea a convocat o sedinta dupa ce mai multi copii ar fi implicati in jocul periculos

Fenomenul Balena Albastra a ajuns in Valcea. La Prefectura a fost convocata, pentru luni, o sedinta de urgenta, dupa ce si in acest judet, mai multi copii ar fi.

Valcea: Sedinta de urgenta pe tema Balena Albastra“ convocata de prefect

Prefectul judetului Valcea, Radu Renga, a convocat pentru luni o sedinta de urgenta cu reprezentantii mai multor institutii publice pentru a discuta despre jocul Balena Albastra, masura fiind luata in conditiile in care autoritatile au informatii potrivit carora mai multi copii din zona ar fi implicati in acest joc.

Marturii incredibile ale unui copil, supravietuitor al jocului Balena Albastra: Am vrut sa vad cat rezist la durere! Nu voiam sa ma sinucid. Am vrut doar sa ma dau mare

Dezvaluiri cutremuratoare ale unui baiat de 12 ani, supravietuitor al jocului Balena albastra. 'Am vrut sa vad cat rezist la durere!', este marturia socanta pe care copilul a facut-o in.

Senator PNL: Vom incerca sa ridicam in comisia SRI problema jocului Balena Albastra

Senatorul liberal Cristian Chirtes a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca saptamana viitoare jocul 'Balena albastra' va fi supus atentiei Comisiei parlamentare de control asupra activitatii Serviciului Roman de Informatii, potrivit Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )