Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sase copii din Dambovita au accesat jocul Balena Albastra si au parcurs mai multe etape. Cel mai tanar are doar noua ani

Antena3 Antena3,
Sase copii din Dambovita au accesat jocul Balena Albastra si au parcurs mai multe etape. Cel mai tanar are doar noua ani

Politistii din judetul Dambovita au identificat, pana in prezent, sase copii care au accesat jocul ”Balena Albastra”, iar unii dintre acestia au parcurs mai multe etape pana. continuă pe Antena3

Sase tineri care jucau Balena Albastra, depistati de politistii damboviteni. Unii dintre ei au parcurs mai multe probe ale jocului. Cel mai mic este un copil de noua ani

Politistii din judetul Dambovita au descoperit, pana in prezent, sase copii care au accesat jocul Balena Albastra. Unii dintre ei au parcuri mai multe probe, cel mai mic avand varsta de noua ani, iar cel mai mare 17 ani.

Un criminalist roman propune solutia care va opri jocul Balena Albastra: SRI ar trebui sa...

Renumitul psiholog criminalist Tudorel Butoi a analizat in exclusivitate pentru ziarulring. ro fenomenul Balena Albastra si vine cu o solutie extrem de radicala dar eficienta, daca va.

Jocul Balena albastra ajuns sa fie POPULAR si in Arges! 10 copii si-au facut rani pe maini

Saptamana trecuta a fost sesizat Inspectoratul Scolar Arges cu privire la faptul ca 9 elevi de la o scoala din Curtea de Arges s-au produs rani pe maini, marti a fost facuta o noua sesizare, ce .

Cercetari dupa ce mai multi elevi ar fi jucat Balena Albastra

Mai multi elevi ai unei scoli din judetul Arges sunt suspectati ca si-au provocat rani, oamenii legii cercetand daca acestea au legatura cu jocul Balena Albastra. Mai multi copii de.

Ce stiu copiii despre Balena Albastra: Te pune sa-ti omori parintii si fratele. Daca n-o faci vine creatorul jocului si-i omoara

Informatiile care s-au rostogolit cu o viteza ametitoare, in ultimele zile, despre jocul Balena Albastra au ajuns mult mai tarziu la adulti decat la copii. Parintii, profesorii si chiar psihologii spun ca au aflat de la cei mici, inainte ca autoritatile sa se sesizeze, si ca discutiile pe aceasta tema nu pot fi tabu.

Teribilism sau Balena albastra, in cazul unor elevi din Arges care s-au crestat pe brate. Politia incearca sa stabileasca daca exista vreo legatura cu sinistrul joc

Inspectoratul Judetean de Politie Arges a inceput, miercuri, 29 martie, verificarile in cazul mai multor elevi din Arges care, in decursul ultimelor zile, si-au provocat zgarieturi pe brate. Cercetarile urmeaza sa stabileasca daca incidentele au legatura cu jocul Balena albastra.

Jocul mortii: Un baiat din Dambovita s-a spanzurat dupa ce s-ar fi jucat Balena albastra

Balena Albastra face victime. Un copil de doar 11 ani din judetul Dambovita si-a pus capat zilelor, dupa ce ar fi intrat in jocul mortii, informeaza Click. ro. Baiatul din Dambovita a.

Sapte elevi din Galati au venit cu rani la scoala. O fata a recunoscut ca joaca Balena Albastra

Sapte elevi au venit la scoala, intr-o comuna din Galati, taiati pe brate, iar una dintre eleve a recunoscut ca s-a ranit dupa ce a accesat jocul „Balena Albastra”.Descoperirea a fost f?.

BALENA ALBASTRA loveste din nou! 3 copii din Bacau, depistati jucand JOCUL SINUCIGAS

Trei copii din Sascut, judetul Bacau au fost depistati jucand Balena Albastra, potrivit publicatiei Desteptarea. Copiii erau in faza in care erau amenintati de un adult, aparent din afara.

Creste numarul jucatorilor de Balena Albastra din Dambovita: Politia are in evidenta 6 elevi, iar cel mai mic are 9 ani

Numarul elevilor care au jucat Balena Albastra“, o inventie periculoasa in urma careia mai multi tineri si-ar fi luat viata, este in crestere. In Dambovita sunt descoperiti de la o zi la alta noi tineri care se afla in diferite stadii ale jocului. Ei au fost luati in evidenta de politisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )