Libnet.ro
UNICEF

19:00

Irina Camelia Begu a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la US Open

B1 B1,
Irina Camelia Begu a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la US Open

Perechea Irina-Camelia Begu/Karin Knapp Romania/Italia) a fost eliminata, joi, in primul tur al probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Begu si Knapp au fost. continuă pe B1

Tenis: Irina-Camelia Begu a fost eliminata in turul doi la US Open

Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, a ratat, miercuri, calificarea in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Begu a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1,.

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu joaca miercuri in turul doi la US Open

Simona Halep, favorita numarul 2, Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu disputa, astazi, meciurile din turul doi de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, conform programului competitiei, informeaza.

Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in turul doi la US Open

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, si Alexandra Dulgheru, pozitia 95 in ierarhia mondiala, s-au calificat, luni, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza .

US Open: S-au stabilit perechile, dar si adversarele romanilor in primul tur la dublu

Romanii si-au aflat perechile dar si adversarii din primul tur de la US Open, proba de dublu. Astfel. Horia Tecau va face pereche cu Jean Julien Rojer, Florin Mergea cu Marin Draganja, Sorana Cirstea cu Pauline Parmentier, Raluca Olaru cu Stefanie Voegele, Monica Niculescu cu Caroline Garcia si Irina Camelia Begu cu Karin Knapp.

CM de Judo: Corina Caprioriu a fost eliminata in primul tur, la categoria 57 kilograme

Corina Caprioriu, judoka la categoria 57 kilograme, a fost eliminata in primul tur al Campionatului Mondial de judo de la Celiabinsk Rusia). Ea a pierdut in fata sportivei Cheng-Ling Lien Taipei China).

Surpriza de proportii la US Open: Dominika Cibulkova a fost eliminata in primul tur de o jucatoare de 15 ani

Jucatoarea slovaca Dominika Cibulkova locul 13 mondial) a spus fost eliminata surprinzator in primul tur de la US Open de o jucatoare in varsta de 15 ani.

Corina Caprioriu, eliminata in primul tur la Mondialele de judo

Vicecampioana olimpica in urma cu doi ani la Londra, Corina Caprioriu a parasit inca din primul tur competitia rezervata categoriei 57 kg la Campionatele Mondiale din Celiabinsk Rusia).

US Open: Perechea Tecau/Rojer va intalni cuplul Huta Galung/Junaid in primul tur

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 9, va intalni cuplul Jesse Huta Galung/Rameez Junaid Olanda/Australia), in primul tur al probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax.

US Open: Dulgheru a fost eliminata, cu greu, de Maria Sarapova

Alexandra Dulgheru a fost eliminata de Maria Sarapova in turul doi la US Open. Romanca i-a dat insa emotii rusoacei in primul set pe care l-a castigat cu 6-4. Urmatoarele doua seturi au revenit Mariei Sarapova, 6-3, 6-2, care merge mai departe in turul trei si bifeaza, victoria cu numarul 40 din acest sezon.

Live Text Halep - Collins: 5-6. Probleme in jocul romancei. Primul tur la US Open

Simona Halep debuteaza, de la ora 18. 00, in cadrul turneului de Grand Slam de la US Open. Romanca o intalneste in primul tur pe americanca Dainelle Rose Collins, jucatoare fara loc in clasamentul WTA, care a acces .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )