Libnet.ro
UNICEF

10:15

Israelul trage un semnal de alarma: Prima doza din vaccinul anti-COVID ar putea fi mai putin eficienta decat a anuntat Pfizer

B1 B1,
Israelul trage un semnal de alarma: Prima doza din vaccinul anti-COVID ar putea fi mai putin eficienta decat a anuntat Pfizer

Coordonatorul campaniei de vaccinare din Israel a avertizat ca o unica doza de vaccin PfizerBioNTech ar putea oferi mai putina protectie impotriva infectiei cu coronavirus decat s-a crezut initial. Israelul a . continuă pe B1

Israelul avertizeaza: Prima doza a vaccinului este mai putin eficienta decat a afirmat Pfizer

Autoritatile israeliene au criticat recent vaccinul dezvoltat de Pfizer, deoarece serul produs de compania farmaceutica americana s-ar fi dovedit a fi mai putin eficient decat s-a prevazut, scrie Il Giornale, citat de agentia Rador. in special, in vizorul Ierusalimului a intrat nivelul de imunitate fata de COVID-19 dezvoltat in organismul uman ca urmare a primei doze de ser, care pare a fi inferior celui promis de compania americana. in ciuda descoperirii unei protectii mai putin eficiente garantate impotriva infectiei de catre prima doza a vaccinului, campania de vaccinare in masa din Israel avanseaza rapid, cu 2 milioane de cetateni deja vaccinati si peste 400. 000 care au facut si rapelul.

Covid: Presedintele Argentinei primeste prima doza de vaccin rusesc Sputnik V

Presedintelui argentinian Alberto Fernandez i s-a administrat o prima doza de Sputnik V, vaccinul rusesc impotriva Covid-19 dezvoltat de laboratorul Gamaleya, a anuntat presedintia intr-un comunicat, potrivit AFP.

Ce se intampla in corp dupa prima doza de vaccin anti-covid-19. Medicii rup tacerea

Medicii specialisti ne spun ce se intampla cu organismul dupa prima doza de vaccin impotriva coronavirus. Medic primar cardiolog si Seful Clinicii de Cardiologie a Spitalului Clinic de Urgenta din Tg. Mures, Theodora Benedek a verificat nivelul anticorpilor COVID-19 la doua saptamani de la imunizarea cu prima doza de vaccin. Nimeni nu se astepta la .

Cuba spera sa produca 100 de milioane de doze din vaccinul sau Covid in 2021

Cuba spera sa produca 100 de milioane de doze din vaccinul sau impotriva coronavirusului in 2021 si sa-si imunizeze intreaga populatie in acest an, a anuntat miercuri directorul Institutului Finlay, care condice doua dintre cele patru proiecte aflate in stadiul studiilor clinice, potrivit AFP.

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Muurat Iusuf, s-a vaccinat impotriva COVID-19

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Muurat Iusuf, s-a vaccinat la unul dincentrele de imunizare din Constanta, unde personalul medical i-a administrat prima doza din vaccinul impotriva.

Seful Cultului Musulman din Romania s-a vaccinat impotriva COVID-19

Seful Cultului Musulman din Romania, muftiul Muurat Iusuf, s-a aflat, miercuri dimineata, la unul dintre centrele de imunizare din municipiul Constanta, unde personalul medical i-a administrat prima doza din vaccinul impotriva COVID-19, relateaza Agerpres.

Israelul a acceptat sa partajeze datele medicale ale persoanelor vaccinate cu Pfizer, pentru a-si asigura stocuri suficiente din vaccinul anti-Covid

Vaccinuri pentru date? Israelul a obtinut un stoc de vaccinuri anticoronavirus de la gigantul farmaceutic Pfizer in schimbul partajarii rapide a datele privind efectele acestei imunizari asupra populatiei, potrivit unui acord consultat luni de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )