Libnet.ro
UNICEF

14:45

Israelul a intrat ieri in a treia sa carantina pentru noul coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Israelul a intrat ieri in a treia sa carantina pentru noul coronavirus

Israelul a intrat, duminica, in ceea ce spera sa fie a treia si ultima sa carantina pentru noul coronavirus si a intensificat vaccinarile la un ritm despre care premierul Benjamin Netanyahu afirma ca ar putea permite iesirea din pandemie pana in luna martie. continuă pe Ziarul Bursa

Pandemia de Covid-19. Israelul, la a treia carantina, a intensificat vaccinarile

Israelul a intrat, duminica, in ceea ce spera sa fie a treia si ultima sa carantina pentru noul coronavirus si a intensificat vaccinarile la un ritm despre care premierul Benjamin Netanyahu afirma ca ar putea permite iesirea din pandemie pana in luna martie, transmite Reuters.

Digisport: Cum se simte Cristian Borcea dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Cristi Borcea 50 de ani) a trecut cu bine peste problemele medicale pe care le-a avut dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Reactia lui Cristian Borcea dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Caderea parului, raportata la cateva persoane care au trecut prin COVID-19. Ce se stie despre caderea parului si boala provocata de noul coronavirus

Persoanele care se imbolnavesc de COVID-19 pot manifesta o varietate larga de simptome, iar caderea parului a fost raportata la cateva persoane care s-au vindecat. Centrul american pentru Prevenirea si Controlul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )