Libnet.ro
UNICEF

19:00

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc in 2021 cu sau fara Covid

Hotnews Hotnews,
 Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc in 2021 cu sau fara Covid

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate din cauza pandemiei de COVID-19, vor avea loc anul viitor cu sau fara Covid, a anuntat luni vicepresedintele Comitetului Olimpic International citat de AFP si BBC. continuă pe Hotnews

Este oficial. Cand vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat data la care cetatenii sunt asteptati la vot

Vesti noi pentru romani. Guvernul a adoptat joi o Hotarare prin care a fost stabilita data alegerilor. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Executivului, Ionel Danca, dupa terminarea sedintei in care a fost dezbatuta aceasta data. Potrivit premierului, Ludovic Orban, alegerile nu pot fi fpcute decat la aceasta data. La ce data .

Tokyo 2021 sau Jocurile care au invins Covid

John Coates, vicepresedintele Comitetului International Olimpic, a declarat ca Jocurile Olimpice de Vara de la Tokyo vor avea loc cu sau fara covid.

Ludovic Orban: Nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii. Scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, la Bistrita, ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii si ca scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificand drept ridicola ideea de amanare a alegerilor, avansata de PSD.

Tataru: Persoanele cu simptome de Covid-19 vor avea circuit separat la sectiile de vot

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca persoanele cu simptomatologie specifica noului coronavirus care se vor prezenta la vot la alegerile locale vor avea un circuit separat si o cabina dedicata, transmite Agerpres.

Horoscop de weekend. Zodiile care vor avea doua zile excelente la inceput de septembrie

Astrologii au facut horoscopul pentru weekendul 4-6 septembrie 2020. Vestile sunt bune pentru marea majoritate a zodiilor, dar dintre acestea se remarca fecioarele si capricornii. Horoscop weekend 4-6 septembrie. Care sunt nativii zodiacului ce vor avea doua zile excelente la inceput de toamna Potrivit horoscopului pentru weekendul 4-6 septembrie, astrologii anunta ca fecioarele au parte .

IN CONTEXTUL PANDEMIEI A avut loc prima intalnire a consiliului care gestioneaza Jocurile Olimpice din 2021 de la Tokyo

O comisie guvernamentala japoneza insarcinata cu formularea pasilor de combatere a pandemiei de coronavirus in perspectiva Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Tokyo, amanate de anul acesta pentru 2021, a avut, vineri, prima sa reuniune si va inainta un raport preliminar inainte de sfarsitul anului, transmite Kyodo, citat de Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )