Libnet.ro
UNICEF

09:01

John Kerry: Armata l-a demis pe Mohamed Morsi pentru restabilirea democratiei

B1 B1,
John Kerry: Armata l-a demis pe Mohamed Morsi pentru restabilirea democratiei

Secretarul de Stat american, John Kerry, aflat in vizita in Pakistan, afirma ca armata egipteana l-a demis pe presedintele Mohamed Morsi in scopul restabilirii democratiei, potrivit Mediafax. Milioane de. continuă pe B1

John Kerry: Armata a restabilit democratia in Egipt

Secretarul de Stat american, John Kerry, aflat in vizita in Pakistan, a afirmat joi ca armata egipteana l-a indepartat pe fostul presedinte al Egiptului, Mohamed Morsi, cu scopul de a restabili democratia.

Catherine Ashton s-a intalnit cu Mohamed Morsi.

Sefa diplomatiei Uniunii Europene, Catherine Ashton, s-a intalnit in noaptea de luni spre marti cu fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi, tinut in secret de catre armata, relateaza AFP, conform Mediafax. Lady Ashton a avut o intalnire, cu Morsi, care a durat timp de doua ore, a precizat pentru AFP Maja Kocijancic. Inaltul Reprezentant UE pentru Politica Externa a plecat de la Cairo in noaptea de luni spre marti, la bordul unui elicopter, spre o destinatie neprecizata, si anume spre .

Mohamed Morsi a respins oferta de reconciliere nationala prezentata de Catherine Ashton

Presedintele egiptean Mohamed Morsi, care a fost inlaturat de la putere de armata la 3 iulie si este in prezent detinut intr-un loc secret, a respins oferta de reconciliere nationala ce i-a fost prezentata de.

Catherine Ashton: Mohamed Morsi se simte bine si are acces la informatii

Presedintele egiptean Mohamed Morsi, tinut in detentie de catre armata intr-un loc secret, se simte bine si are acces la informatii, a declarat, marti, inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe si.

Catherine Ashton: Mohamed Morsi are acces la informatii

Presedintele egiptean Mohamed Morsi, tinut in detentie de catre armata intr-un loc secret, se simte bine si are acces la informatii prin intermediul televiziunii si al presei, a declarat, astazi, inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Catherine Ashton, relateaza AFP.

Catherine Ashton s-a intalnit luni cu Mohamed Morsi

Sefa diplomatiei Uniunii Euroepne UE) Catherine Ashton s-a intalnit in noaptea de luni spre marti cu fostul presedinte egiptean Mohamed Morsi, tinut in secret de catre armata, dupa ce aceasta l-a destituit pe 3 iulie, a anuntat purtatoarea sa de cuvant, relateaza AFP.

Mohamed Morsi, fostul presedinte al Egiptului, a fost vizitat de o delegatie a Uniunii Africane

Fostul presedinte al Egiptului Mohamed Morsi a fost vizitat, miercuri, de o delegatie a Uniunii Africane, potrivit Mediafax. Mohamed Morsi este incarcerat intr-o locatie secreta de pe data de 3 iulie. Acesta a.

Franta cere eliberarea lui Mohamed Morsi, insistand pe gradul critic al situatiei din Egipt

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, a declarat, marti, ca Franta cere eliberarea detinutilor politici dinEgipt, incluzandu-l aici pe fostul presedinte Mohamed Morsi. Situatia este.

Guvernul egiptean ordona masuri pentru oprirea manifestatiilor in favoarea lui Mohamed Morsi

Guvernul interimar din Egipt a ordonat Ministerului de Interne sa ia masurile necesare pentru a pune capat manifestatiilor in favoarea fostului presedinte Mohamed Morsi organizate la Cairo, catalogand aceste.

Franta cere eliberarea lui Mohamed Morsi

Franta cere eliberarea presedintelui egiptean, Mohamed Morsi, inlaturat de la putere in urma unei lovituri de stat, cu sprijin militar. Solicitarea a fost facuta, astazi, intr-o declaratie oficiala facuta de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )