Libnet.ro
UNICEF

19:15

John Kerry indeamna opozitia siriana sa participe la conferinta Geneva II

Antena3 Antena3,
John Kerry indeamna opozitia siriana sa participe la conferinta Geneva II

Secretarul de Stat american, John Kerry, a indemnat, joi, opozitia siriana sa participe la conferinta internationala de pace Geneva II, programata sa inceapa in 22 ianuarie, informeaza AFP, citata de. continuă pe Antena3

Paris. intrevedere intre John Kerry si Serghei Lavrov privind Siria.

John Kerry are luni, la Paris, o intrevedere-cheie cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov, pentru pregatirea conferintei internationale pentru pace privind Siria, Geneva-2, care ar urma sa aiba loc la 22 ianuarie. Seful diplomatiei americane va avea mai intai o intrevedere cu usile inchise cu Lavrov, iar apoi cu reprezentantul special al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Siria, Lakhdar Brahimi, conform Mediafax. Rusia este principalul aliat al regimului Bashar al-Assad. Problema .

Ministrul israelian al Apararii respinge planul de pace propus de John Kerry si il jigneste pe oficialul american

Ministrul israelian al Apararii, Moshe Yaalon, a criticat in termeni duri planul de pace cu palestinienii, propus de Secretarul de Stat american, John Kerry, pe care l-a si jignit in discutii private, purtate cu.

Departamentul de Stat american considera ofensatoare afirmatiile lui Moshe Yaalon despre John Kerry

Departamentul de Stat american considera ofensatoare criticile ministrului israelian al Apararii, Moshe Yaalon, la adresa planului de pace propus de seful diplomatiei SUA, John Kerry, relateaza AFP. Remarcile.

Ministrul israelian al Apararii critica dur planul de pace pentru Orientul Mijlociu elaborat de John Kerry

Ministrul israelian al Apararii, Moshe Yaalon, a lansat critici virulente impotriva planului de pace pentru Orientul Mijlociu propus de secretarul de Stat american John Kerry, informeaza cotidianul israelian Yediot Aharonot, citat de AFP.

John Kerry merge la Vatican pentru a discuta situatia din Orientul Mijlociu

Secretarul de Stat american John Kerry va merge, marti, la Vatican, pentur a se intalni cu inalti responsabili pentru a discuta procesul de pace din orientul Mijlociu, inainte de vizita Papei, programata pentru.

Mohammad Javad Zarif: Cine vrea sa indeparteze Iranul de la conferinta Geneva II va regreta.

Ministrul iranian de Externe Mohammad Javad Zarif a afirmat luni, la Beirut, ca statele care vor sa impiedice Iranul sa participe la conferinta de pace privind Siria, cunoscuta sub numele de Geneva II, vor regreta acest lucru, relateaza AFP, conform Mediafax. Daca sunt exercitate presiuni politice de catre o parte sau alta pentru a impiedica participarea Iranului, aceste parti vor regreta toate eforturile pe care le-au depus pentru a impiedica participarea Iranului la gasirea unei solutii .

Ministrul israelian al Apararii i-a prezentat scuze secretarului american de Stat, John Kerry

Ministrul israelian al Apararii, Moshe Yaalon, si-a prezentat scuzele, marti seara, secretarului american de Stat, John Kerrz, dupa ce oficialul de la Tel-Aviv a facut, anterior, declaratii considerate de americani drept socante si ofensatoare ceea ce a declansat tensiuni diplomatice, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )