Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judecatoarea Carmen Marinescu ramane in arest preventiv

Antena3 Antena3,
Judecatoarea Carmen Marinescu ramane in arest preventiv

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele suspendat al Tribunalului Olt, ramane in arest preventiv, a decis definitiv vineri inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta Agerpres. Curtea Suprema a. continuă pe Antena3

iCCJ: Presedintele suspendat al Tribunalului Olt, judecatoarea Carmen Marinescu, ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca presedintele suspendat al Tribunalului Olt, judecatoarea Carmen Marinescu, ramane in arest preventiv, informeaza Agerpres. Astfel Curtea Suprema a.

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele Tribunalului Olt, prezentata la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventiva

Presedintele Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, retinuta ieri pentru 24 de ore de catre anchetatorii Serviciului Teritorial al Directiei Nationale Anticoruptie Craiova pentru luare de mita, a fost prezentata astazi la Curtea de Apel Craiova cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Fostul Sef al ANI Horia Georgescu afla vineri daca ramane in arest preventiv

Fostul Sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu afla vineri daca va fi cercetat in continuare in arest sau va primi o masura mai blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva impotriva deciziei prin care a fost trimis in spatele gratiilor in dosarul in care este acuzat de pentru abuz in serviciu.

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva

Judecatoarea Carmen Marinescu afla daca va fi arestata pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii. Sefa Tribunalului Olt va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva,.

Sefa Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, afla daca va fi arestata: Intermediarul spagii ar fi ruda cu Darius Valcov

Judecatoarea Carmen Marinescu afla daca va fi arestata pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in declaratii. Sefa Tribunalului Olt va fi prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva,.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ramane in arest preventiv

Fostul director al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, ramane in arest preventiv, intrucat instanta suprema i-a respins contestatia.

Marian Vanghelie ramane in arest preventiv. Edilul ar fi perceput 20 % comision pentru contractele publice alocate

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat ca primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, va ramane in arest preventiv. Decizia este definitiva.

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu ramane in arest preventiv

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis vienri ca fostul sef al ANI Horia Georgescu va fi cercetat in continuare in arest preventiv, informeaza Agerpres. Decizia este definitivain.

Marian Vanghelie va fi cercetat in continuare in arest preventiv. Curtea Suprema i-a respins contestatia

Primarul Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins contestatia acestuia prin care a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat de luare de mita. Decizia este definitiva.

Judecatoarea Eugenia Carmen Marinescu, arestata preventiv pentru 30 zile

Presedinta Tribunalului Olt Eugenia Carmen Marinescu a fost arestata, marti, pentru 30 zile, de catre Curtea de Apel Craiova. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )