Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judecatorul Horatius Dumbrava despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Nu e deloc o apocalipsa. Nu se inchid dosarele, nu au cum sa se inchida. Trebuie sa asteptam motivarea CCR (VIDEO)

B1 B1,
Judecatorul Horatius Dumbrava despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Nu e deloc o apocalipsa. Nu se inchid dosarele, nu au cum sa se inchida. Trebuie sa asteptam motivarea CCR (VIDEO)

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a vorbit sambata, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre decizia Curtii. continuă pe B1

Judecatorul Horatius Dumbrava, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Nu e deloc o apocalipsa. Nu se inchid dosarele, nu au cum sa se inchida. Trebuie sa asteptam motivarea CCR (VIDEO)

Judecatorul Horatius Dumbrava, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a vorbit sambata, in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, despre decizia Curtii.

Sunt inginer, nu am inteles mare lucru. Dragnea, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Am ascultat si eu in spatiul public analize

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca nu a inteles mare lucru din decizia CCR cu privire la abuzul in serviciu, mentionand ca el este inginer si ca astfel de legi trebuie.

Liviu Dragnea, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Mare lucru nu am inteles

Liviu Dragnea, a spus joi ca nu a inteles mare lucru din decizia CCR cu privire la abuzul in serviciu, decizia Curtii putand fiinterpretata de specialisti, dupa publicarea motivarii.

Klaus Iohannis, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Sper sa fie una care inlesneste parcursul justitiei

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bulgaria, a vorbit, miecuri dupa-amiaza, la Ambasada Romaniei la Sofia, despre decizia Curtii Constitutionale Romane privind abuzul in serviciu.

Alina Bica, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu:Este exact ceea ce am cerut sa se constate. La mine lucrurile se schimba fundamental

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), a declarat joi ca decizia de miercuri a Curti Constitutionale a Romaniei privind abuzul in serviciu este exact ceea ce a cerut sa se constate.

Traian Basescu, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Nimic mai simplu, nimic mai limpede, nimic mai constitutional pentru a preveni abuzurile procurorilor

Nimic mai simplu, nimic mai limpede, nimic mai constitutional. Astfel a calificat fostul presedinte Traian Basescu decizia prin care judecatorii CCR au stabilit ca abuzul in serviciu este.

Alina Bica, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Ma bucur ca s-a clarificat (VIDEO)

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT a declarat joi ca se bucura ca a fost clarificata problema abuzului in serviciu de catre Curtea Constitutionala. Practica noastra judiciara, din 1968.

Ion Cristoiu, despre decizia CCR: Folosirea de catre DNA a formularii in mod defectuos, demne de Republica de babuini, dusese la o paralizie a administratiei publice locale si centrale

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre decizia CCR privind abuzul in serviciu. Prin articolul 297 alin. 1), abuzul in serviciu era astfel.

Ministrul Raluca Pruna saluta decizia CCR privind ABUZUL in serviciu

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a salutat, joi, hotararea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) referitoare la abuzul in serviciu, precizand ca este vorba de o decizie de interpretare care nu necesita niciun fel de schimbare legislativa.

Raluca Pruna: Salut decizia CCR privind abuzul in serviciu; ea nu necesita niciun fel de schimbare legislativa

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a salutat, joi, hotararea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) referitoare la abuzul in serviciu, precizand ca este vorba de o decizie de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )