Libnet.ro
UNICEF

19:45

Judetele cu cei mai multi pensionari din Romania. Si cele cu cele mai mari pensii

Hotnews Hotnews,
 Judetele cu cei mai multi pensionari din Romania. Si cele cu cele mai mari pensii

Here we go. In Giurgiu si Teleorman avem cate 18 pensionari la 10 salariati. Media pe tara e de 10:10. Bihor, Gorj, Iasi, Satu-Mare si Tulcea sunt pe medie, Capitala sta mai bine 5 pensionari la 10 salariati). Judetele cu pensionari mai putini decat salariati sunt doar 10 la numar. Restul sunt pe rosu din acest punct de vedere. Datele sunt din iunie 2014, scrie Dan Popa peblogul Hymerion. ro. continuă pe Hotnews

David Cameron: in mod paradoxal, nu avem atat de multi imigranti din Romania si Bulgaria, ci un numar foarte mare de italieni, spanioli si francezi

In mod paradoxal, Marea Britanie nu se confrunta cu un numar mare de imigranti din Romania si Bulgaria, ci are prea multi italieni, spanioli sau francezi, a afirmat premierul David Cameron, potrivit Mediafax. Mai.

Ei sunt cei mai instariti oameni din America: primele 10 pozitii din topul Forbes

In noul numar Forbes 400 gasim o lista cu cei mai bogati americani, a caror avere cumulata depaseste 2,29 mii de miliarde de dolari, in crestere fata de anul interior si momentan cea mai ridicata valoare din istoria Forbes . Cunoaste-i.

Unul dintre cei mai cunoscuti ilustratori din lume vine la ICE Comic Con

Ice Comic Con anunta sosirea unui alt artist grafic de renume care va sta de vorba cu publicul si va dezvalui din secretele artei sale. Noah Bradley vine tocmai din Australia si se alatura celorlalti doi artisti confirmati pana acum, Alessandro Vitti Marvel) si Guillermo Ortego Marvel, DC Comics), precum si starului din Game of Thrones si Star Wars: Episode 7, Miltos Yerolemou. Noah este un artist desavarsit, un spirit liber care adora sa calatoreasca, iar impresiile culese se reflecta in creatiile sale.

Mai multi turisti in Romania

Sosirile si innoptarile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare, au inregistrat cresteri cu 8,2 % , respectiv cu 5,5 % in luna august 2014, comparativ cu luna corespunzatoare din anul precedent, arata datele publicate de Institutul National de Statistica INS).

Drumul din Romania care ne scoate in LUME. Cum si-au batut autoritatile joc de frumusetea UNICA a acestei sosele

Este una din cele mai spectaculoase sosele din Romania, si desi este interzisa circulatiei, din ce in ce mai multi soferi se lasa fermecati de frumsetea peisajului pe care o arata in fata lor. Am fost.

FOTO Cei mai vestiti vanatori vasluieni s-au intrecut la un concurs de arta culinara

Aproape 1000 de persoane au participat sambata seara la cea de-a doua editie a Festivalului Vanatorilor, eveniment organizat de Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Vaslui, in cadrul caruia cei mai talentati vanatori din judet s-au intrecut intr-un concurs de gatit in aer liber.

Sportivi de la CSM Satu Mare, pe podium la Cupa Europei. Competitia aduna cei mai valorosi judoka din intreaga Europa

In perioada 26-28 septembrie la Belgrad s-a desfasurat Cupa Europei la judo seniori, un puternic turneu care a reunit la start sportivi din 30 de tari. Judoka de la CSM Satu Mare au reusit performante de exceptie, nemaiintalnite pana acum in judo-ul satmarean.

Cele mai valoroase banci din lume: chinezii au cele mai multe reprezentante in TOP 10

Sunt multe moduri prin care bancile pot fi evaluate, prin profitabilitate, dupa marimea activelor sau in cel mai simplu mod, prin capitalizare. Investitorii sunt cei mai in masura sa stabileasca valoarea unei companii si capitalizarea reflecta astfel.

AMBASADOR pentru Romania. Unul din cei mai renumiti fotografi ai National Geographic, fermecat de Bucuresti

Andrew Evans, unul din cei mai renumiti fotografi ai National Geographic, se afla de mai bine de o saptamana in Bucuresti, unde a inceput filmarile pentru un documentar cu tema istorica. Fotograful s-a lasat.

Preturile la porumb si soia, la cele mai scazute niveluri din ultimii ani

Cotatiile futures la porumb evoluau astazi in jurul celor mai scazute valori din ultimii cinci ani, in timp ce cotatiile la soia boabe au coborat la cel mai scazut nivel de la inceputul lui 2010, in conditiile in recolta din SUA se anunta a fi un record, transmite Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )