Libnet.ro
UNICEF

07:15

Jurnalist Charlie Hebdo: Este foarte important sa continuam, in numele democratiei si libertatii presei

Antena3 Antena3,
Jurnalist Charlie Hebdo: Este foarte important sa continuam, in numele democratiei si libertatii presei

Patrick Pelloux, jurnalist al Charlie Hebdo, a povestit, iN EXCLUSIVITATE pentru Antena 3, momentele de groaza pe care le-a trait cand a intrat in redactia Charlie Hebdo, dupa atacul terorist. Pelloux. continuă pe Antena3

Povestea emotionanta a unui jurnalist Charlie Hebdo care a supravietuit atacului: La inceput am crezut ca e o gluma, apoi am vazut oroarea

Laurent Leger, jurnalist al ziarului de satira Charlie Hebdo, a fost miercuri la sedinta saptamanala a redactiei. Desi initial a crezut ca este o farsa, ziaristul isi aminteste barbaria petrecuta, noteaza Le Figaro. Laurent Leger a supravietuit atentatului impotriva redactiei Charlie Hebdo. El a povestit firul evenimentelor care s-au soldat cu moartea colegilor sai. La inceput am crezut ca este o gluma, ca era zgomot de pocnitori. Apoi am auzit pasii. Usa s-a deschis. Un tip striga Allah Akbar. Avea gluga, era cu totul negru. Avea o arma pe care o tinea cu ambele maini, a povestit Leger.

Ce spune un francez despre atmosfera din Paris: Evident este o stare de soc, de confuzie. Cei de la Charlie Hebdo erau foarte apreciati/ Este multa emotie, insa nu una negativa. Oamenii sunt uniti, nimeni nu vorbeste despre razbunare

Jerome Harber locuieste pe strada unde joi dimineata a avut loc un nou atac la Paris, cand un barbat a tras focuri de arma si a ucis o politista tanara, aflata la fata locului pentru un accident rutier. El a relatat pentru HotNews. ro care era atmosfera la Paris joi, cand a fost decretat doliu national.

VIDEO Ce spune un jurnalist de la Charlie Hebdo care a supravietuit atacului de miercuri dimineata

Jurnalistul Patrick Pelloux, care scria editoriale pentru publicatia franceza Charlie Hebdo si lucra in acelasi timp ca doctor, a scapat de atacul celor trei teroristi asupra sediului reviste pentru ca se afla la o intalnire cu pompierii si serviciile.

Charlie Hebdo nu este primul! Alte interpretari ale lui Mahomed care au starnit furia musulmanilor

Un atac terorist la sediul Charlie Hebdo din Paris, un saptamanal satiric francez, a lasat in urma 12 morti. Faptasii ar fi raspuns astfel la o serie de desene controversate publicate de ziarul francez, care uneori il reprezentau pe profetul Mahomed.

Unul dintre suspectii atentatului de la Charlie Hebdo, cunoscut de serviciile franceze antiterorism

Unui din cei doi francezi cautati de autoritatile franceze in urma atacului terorist de la publicatia de satira Charlie Hebdo este un islamist cunoscut de serviciile franceze antiterorism, acesta fiind condamnat pentru prima data in 2008.

Dezvaluirile unui jurnalist care a supravietuit masacrului de la Charlie Hebdo

Unul dintre putinii supravietuitori ai atacului de la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo a marturisit ca nu stie cum a scapat cu viata. El a reusit sa se ascunda dupa o masa.

Karim Talbi: Mi-am inceput cariera la Charlie Hebdo

Mi-am inceput cariera de jurnalist la Charlie Hebdo, in 1996, atunci cand am deschis poarta cladirii din apropierea place dItalie tastand un cod, 1515 in acea vreme. Erau stransi cu totii acolo, in jurul unei mese mari, rontaind ciocolata si biscuiti Petit Ecolier in timp ce desenau. M-am bucurat sa vad ca jurnalistii puteau sa manance o tableta intreaga de ciocolata pana la 11 dimineata.

Primul barbat ucis in atentatul de la Charlie Hebdo era musulman. Numele ofiterului de politie era Ahmed Merabet

Politistii francezi l-au identificat pe primul barbat care a fost impuscat de teroristii de la Charlie Hebdo, care se numea Ahmed Merabet, un ofiter de politie in varsta de 42 de ani care patrula in zona in momentul accidentului si care ar fi fost.

Atac religios islamic, strain de islamism, asupra Charlie Hebdo

Cel putin douasprezece persoane au fost ucise ieri, in urma unui atac asupra sediului ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris. Autoritatile au declarat ca printre morti se numara patru caricaturisti ai publicatiei, inclusiv directorul acesteia, unul din actionari si doi politisti. in jurul orei locale 11. 20, trei oameni imbracati in negru, cagulati si purtand arme Kalasnikov, au mers, potrivit presei pariziene, in strada Nicolas-Appert, numarul 6, unde se gasesc arhivele Charlie Hebdo. Cei trei au strigat: Aici este Charlie Hebdo? Vazand ca sunt la adresa gresita, s-au indreptat catre numarul 10 de pe aceeasi strada, unde isi are sediul saptamanalul satiric.

VIDEO Germania: Atac asupra unui ziar care a publicat caricaturi cu Mahomed din revista Charlie Hebdo

Un cotidian din Hamburg nordul Germaniei), care a publicat caricaturi cu profetul Mahomed din revista franceza de satira Charlie Hebdo, a fost duminica dimineata tinta unui atac cu un dispozitiv incendiar, a anuntat politia, precizand ca nu s-au inregistrat raniti, relateaza AFP. Fumul e inca in aer, politia cauta urmele: In noaptea de sambata spre duminica, cladirea redactiei noastre a fost incendiata! Asa suna anuntul din 11 ianuarie al cotidianului Hamburger Morgenpost MOPO), editia online. Ziaristii germani scriu ca doua persoane au fost retinute de politie pentru cercetari si se intreaba daca atacul este datorat caricaturilor Charlie Hebdo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )