Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un jurnalist din Alba Iulia a fost luat la bataie de muncitorii de la un pod (VIDEO)

B1 B1,
Un jurnalist din Alba Iulia a fost luat la bataie de muncitorii de la un pod (VIDEO)

Un jurnalist din Alba Iulia a fost agresat, fizic si verbal, in timp ce incerca sa filmeze lucrarile la subtraversarea raului Mures. Catalin Cadan a fost impins si lovit de seful de. continuă pe B1

Cetatea din Alba Iulia reia ceremonialul militar pentru schimbarea garzii. Turistii sunt asteptati la o serie de alte spectacole de reconstituire istorica

Ceremonialul militar pentru schimbarea garzii in Cetatea din Alba Iulia a fost reluat in acest sfarsit de saptamana, anunta Mediafax. Acest spectacol de reconstituire istorica se va desfasura pana pe 15 octombrie.

Superba poveste a catedralei Notre Dame din Alba Iulia, care ascunde cel mai important monument al Renasterii, din Transilvania

Catedrala romano-catolica Sf. Mihail din Alba Iulia cuprinde in ansamblul sau si cel mai important monument al Renasterii timpurii din Transilvania. Capela Lazo este un edificiu eclectic, avand in alcatuire atat elementele arhitecturale specifice Renasterii italiene, cat si solutii mai arhaice de traditie gotica. A fost construita cu peste 200 de ani mai tarziu decat Catedrala.

Comisie de ancheta la Colegiul Militar din Alba Iulia dupa scandalul privind Scoala altfel si reactia unui sef de companie

Conducerea Colegiului Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia a decis constituirea unei comisii de ancheta care sa verifice afirmatiile unul elev din clasa a XII-a cu privire la programul Scoala altfel si la reactia unui comandant de companie care ar fi gasit dezordine in dormitor. Elevul a transmis presei, sub protectia anonimatului, prin mai,l mai multe fotografii si un mesaj cu privire la aceasta situatie.

Scoala altfel cu nervi la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. Cum s-a razbunat un sef de companie pentru ca a gasit dezordine intr-un dormitor

Paturi rasturnate, haine aruncate pe jos si bunuri distruse intr-un dormitor al elevilor de la Colegiul National Militar Alba Iulia. Sunt detalii surprinse in imagini facute publice de un elev din clasa a XII-a al Colegiului Militar, care a relatat cum s-a desfasurat prima zi din saptamana Scoala Altfel, la institutia de invatamant din Alba Iulia.

Comunism, abuz de autoritate si de putere. Saptamana Altfel, plina de teroare pentru elevii Colegiului Militar din Alba Iulia (VIDEO)

Asa cum stim a inceput saptamana scoala altfel, perioada plina cu activitati sportive, activitati recreationale sau timp liber la dispozitia elevului. Cu totul altceva se intampla.

Regele Ludovic cel Mare, in vizita la Alba Iulia. A vrut sa-l aresteze pe episcopul cetatii pentru ca nu l-a primit in oras

Alba Iulia a fost de-a lungul secolelor unul dintre locurile importante pentru marii conducatori ai vremurilor. Unul dintre acestia a fost regele Ludovic cel Mare, care, in cursul unei domnii de patru decenii, a ajuns in Transilvania, respectiv la Alba Iulia, in sapte randuri.

Jurnalist batut pe un santier de lucrari publice

Un jurnalist din Alba a fost batut de mai multi muncitori pe un santier de lucrari publice, pentru ca a vrut sa filmeze lucrarile la reteaua de apa. Vom reveni cu amanunte.

Peste 1.500 de persoane, la un protest organizat la Alba Iulia pentru sustinerea familiei Bodnariu

Peste 1. 500 de persoane au participat, sambata, la Alba Iulia la un mars si un miting organizat pentru sustinerea familiei Bodnariu din Norvegia, ramasa fara copii dupa ce acestia au fost luati,in urma cu cinci luni, de Serviciul pentru Protectia Copilului din Norvegia Barnevernet).

ISJ Alba solicita sanctionarea angajatului care a distrus mobilierul din trei dormitoare ale Colegiului Militar Mihai Viteazul

InspectoratulScolar Judetean Albaa trimis o comisie pentru a monitoriza respectarea programului din saptamana Scoala altfella Colegiul National Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia. De asemenea, conducerea institutiei solicitasanctionarea administratorului de companie care a distrus mobilierul din trei dormitoare ale Colegiului.

Ceremonialul schimbului de garda, simbol al Cetatii Alba Carolina, a fost reluat

Ceremonialul schimbului de garda si spectacole de reconstituire militara, simboluri ale Cetatii Alba Carolina, au fost reluate, la sfarsitul acestei saptamani, la Alba Iulia, urmand sa se desfasoare pana in 15 octombrie, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )