Libnet.ro
UNICEF

23:15

O jurnalista de la Antena 1 a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit de un copac

Hotnews Hotnews,
 O jurnalista de la Antena 1 a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit de un copac

O tanara in varsta de 30 de ani, jurnalista la Antena 1, a murit, joi seara, in urma unui accident produs pe DN 2 E 85, in judetul Vrancea, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit de un copac, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

O jurnalista de la Antena 1 a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un copac

O tanara in varsta de 30 de ani, jurnalista la Antena 1, a murit, joi seara, in urma unui accident produs pe DN 2 E 85, in judetul Vrancea, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit de un copac, informeaza Mediafax.

O jurnalista de la Antena 1 a murit intr-un accident pe E85, in Vrancea. Tanara venea la Focsani sa-si petreaca Craciunul cu familia

Tragedia a avut loc in aceasta seara, in localitatea vranceana Dumbraveni. Iuliana Gatej, jurnalista la Antena 1 si Antena 3 venea acasa la parinti sa-si petreaca Craciunul.

VIDEO O jurnalista de la Antena 1 a murit intr-un accident pe E85, in Vrancea. Tanara venea la Focsani sa-si petreaca Craciunul cu familia

Tragedia a avut loc joi seara, in localitatea vranceana Dumbraveni. Iuliana Gatej, jurnalista la Antena 1 si Antena 3 venea acasa la parinti sa-si petreaca Craciunul.

New Delhi: Zece persoane au murit, dupa ce un avion s-a izbit de un zid

Zece persoane au murit, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a lovit de un zid si a izbucnit in flacari marti, la periferia capitalei indiene New Delhi.

Tragedie rutiera in prima zi de Craciun: doi barbati au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit intr-un SUV

Un autoturism Dacia, in care se aflau trei persoane din judetul Gorj, a patruns pe contrasens, lovind frontal un Volkswagen Touareg. Din impactul puternic a rezultat decesul a doi barbati din Dacie si ranirea grava a unei femei din acelasi vehicul.

Poate cel mai cool concept: Lexus a creat masina care merge pe roti de gheata

Lexus are, clar, un as in maneca: vine cu concepte impresionante. Desigur, nu sunt chiar cele mai practice, dar asta nu le face mai putin interesante si mai putin demonstrative pentru faptul ca imaginatia umana e o resursa fascinanta. Dupa ce ne-au prezentat placacu care poti levita, cei de la Lexus ne arata o masina [].

Noul sef al ANSVSA , demis la o zi dupa numire. Care este motivul

Dorin Valter Enache, numit luni presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) va fi demis, dupa ce ANI a constatat ca in octombrie 2014, cand era la conducerea DSVSA Brasov, era in conflict de interese.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2337 seconds )