Libnet.ro
UNICEF

18:15

Kallai Csaba, voievodul romilor din Ungaria, spune ca il recunoaste pe Dorin Cioaba ca rege international al romilor

Adevărul Adevărul,
Kallai Csaba, voievodul romilor din Ungaria, spune ca il recunoaste pe Dorin Cioaba ca rege international al romilor

Kallai Csaba, voievod al romilor din Ungaria, a ajuns in aceasta seara la Sibiu, pentru a discuta cu proaspatul rege international al romilor, Dorin Cioaba, despre o serie de proiecte comune. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor: Microbuzul implicat in accidentul din Ungaria avea licenta si toate avizele necesare

Microbuzul implicat in accidentul din Ungaria avea licenta de la Autoritatea Rutiera Romana si avizele necesare. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, spune ca firma care opera transportul a fost.

Surse: MApN pregateste un avion pentru a aduce victimele accidentului din Ungaria in tara

Ministerul Apararii Nationale pregateste un avion pentru a aduce in tara romanii raniti in accidentul de vineri dimineata din Ungaria. Potrivit unor surse, pregatirea aeronavei ar putea dura totusi.

MApN pregateste un avion pentru a aduce victimele accidentului din Ungaria in tara

Ministerul Apararii Nationale pregateste un avion pentru a aduce in tara romanii raniti in accidentul de vineri dimineata din Ungaria. Potrivit unor surse, pregatirea aeronavei ar putea dura totusi.

Accidentul din Ungaria. Care este starea romanilor ramasi internati in spitalele din tara vecina

Persoanele ranite in urma accidentului din Ungaria, care se afla inca in spitalele din aceasta tara, sunt in stare stabila, anunta autoritatile citate de Mediafax. Alti 11 pacienti romani au fost.

Accidentul din Ungaria: Pacientii de la Floreasca, in stare stabila (VIDEO)

Persoanele ranite in accidentul din Ungaria ce au fost transportate la Spitalul Floreasca din Capitala se afla in stare stabila, potrivit medicului de garda al unitatii. Starea pacientilor este stabila, iar.

Soferul suspectat de producerea accidentului din Ungaria, arestat de politia ungara

Soferul bulgar, suspectat de producerea accidentului rutier din Ungaria, in urma caruia trei romani si-au pierdut viata, iar alti sase sunt grav raniti, a fost arestat de politistii ungari, relateaza MTI.

11 dintre victimele accidentului din Ungaria vor fi aduse in tara in aceasta noapte

11 dintre victimele accidentului din Ungaria sunt aduse in aceasta noapte in tara. Aeronava militara special dotata pentru urgente medicale este asteptata aterizeze in curand la Aerobaza militara 90 Otopeni.

Victor Ponta: Multumesc autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au comportat intr-un moment tragic

Premierul Victor Ponta a transmis multumiri publice autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au implicat in acordarea de ajutor pentru victimele accidentului produs in aceasta dimineata pe o autostrada.

Premierul Victor Ponta le-a transmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria (VIDEO)

Victor Ponta le-a transmis, vineri seara, condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria, relateaza B1 TV. Transmit public condoleante pentru familiile care au pierderi, si sunt trei victime, din.

ACCIDENT in UNGARIA. Soferul bulgar suspectat de producerea accidentului din Ungaria a fost ...

ACCIDENT in UNGARIA. Politia ungara l-a arestat pe soferul bulgar suspectat de producerea accidentului pe autostrada M5, la 25 de kilometri sud-est de Budapesta, in care au murit trei cetateni romani, iar alti sase sunt grav raniti, a anuntat vineri seara politia pe site-ul sau de Internet, transmite Mediafax. Un camion de 42 de tone cu numere de inmatriculare bulgaresti, care se indrepta spre Budapesta, a intrat vineri dimineata in vehiculele oprite in coloana intr-un ambuteiaj pe autostrada, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )