Libnet.ro
UNICEF

20:00

Kelemen Hunor: Solutia ideala ar fi ABROGAREA Ordonanta pe legile justitiei. Nu este rationala

B1 B1,
Kelemen Hunor: Solutia ideala ar fi ABROGAREA Ordonanta pe legile justitiei. Nu este rationala

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, ca OUG 7 prin care au fost modificate legile justitiei ar trebui abrogata. Ordonanta nu este rationala si nu are nici o utilitate, a declarat liderul UDMR,. continuă pe B1

Kelemen Hunor: OUG 7 nu este rationala, solutia ideala ar fi abrogarea integrala

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la RFI ca OUG 7 nu este rationala, iar solutia ideala ar fi abrogarea integrala. in plus, Kelemen Hunor afirma ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar.

FOTO VIDEO Cateva zeci de persoane au protestat la Alba Iulia fata de modificarile prin ordonanta la legile Justitiei

Cateva zeci de persoane s-au intalnit, duminica seara, in fata sediului Institutiei Prefectului din Alba Iulia pentru a protesta impotriva ordonantei de urgenta, adoptata saptamana trecuta de Guvernul Dancila, care aduce modificari importante legilor Justitiei.

KELEMEN HUNOR: OUG 7 nu este rationala

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la RFI ca OUG 7 nu este rationala, iar solutia ideala ar fi abrogarea integrala. in plus, Kelemen Hunor afirma ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar.

Kelemen Hunor: Abrogarea ordonantei de modificare a legilor justitiei ar fi solutia ideala. Nu pot sa nteleg de ce a dat Toader acest act normativ

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca Guvernul trebuie sa abroge ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei, acuzandu-l pe ministrul justitiei ca intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar.

Kelemen Hunor: OUG 7 ar trebui abrogata, nu inteleg de ce a dat-o domnul Toader

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, critica OUG 7, care modifica legile justitiei. El spune la RFI ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar. Kelemen Hunor considera ca.

Conducerea instantei supreme a semnat scrisoarea manifest prin care peste 50 de magistrati de la nalta Curte cer abrogarea ordonantei ce modifica legile justitiei

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, si cei doi vicepresedinti ai instantei, Gabriela Bogasiu si Ilie Iulian Dragomir, au semnat miercuri scrisoarea manifest prin care zeci de magistrati de la ICCJ cer abrogarea Ordonantei de Urgenta prin care au fost modificate din nou legile justitiei.

Plenul CSM cere Guvernului abrogarea Ordonantei pe legile justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis sa transmita o solicitare catre Guvern pentru abrogarea ordonantei de urgenta pentru modificarea legilor justitiei, cu exceptia prevederilor care au fost.

Kelemen Hunor, mesaj pentru ministrul Teodorovici, pe tema OUG 114: Limita intre curaj si nebunie e o limita foarte subtire. Cred ca a trecut de linie, asta nu e curaj, asta e o nebunie totala

OUG 114 este o nebunie totala, declara la RFI presedintele UDMR, Kelemen Hunor. El comenteaza afirmatia ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, care sustinea recent ca Ordonanta privind masurile.

Judecatorii ploiesteni se alatura colegilor din tara. Vor intrerupe sedintele de judecata in semn de protest fata de ordonanta care modifica legile justitiei

Judecatoria Ploiesti a anuntat, miercuri 27 februarie, ca se alatura protestelor colegilor din tara fata de ordonanta care modifica legile justitiei. Este prima instanta din Prahova care a luat aceasta decizie. Tribunalul Prahova, Curtea de Apel Ploiesti si restul judecatoriilor din judet nu au anuntat nimic in acest sens.

Ciolos incearca sa duca ordonanta care a mutilat legile Justitiei pe masa CCR: PLUS va depune cereri in fata tuturor Curtilor de Apel din tara

PLUS va depune cereri la toate Curtile de Apel din tara prin care va cere sesizarea CCR cu privire la Ordonanta 7, act care a modificat radical legile Justitiei. Este un atac la statul de drept si la sistemul judiciar astfel incat cei care i-au furat si mintit pe cetatenii acestei tari sa scape de puscarie, sustine Ciolos.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )