Libnet.ro
UNICEF

07:45

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Presedintia germana a Consiliului UE in centrul procesului de consolidare a UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Presedintia germana a Consiliului UE in centrul procesului de consolidare a UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia celei de-a XXIII-a sesiuni a Comisiei guvernamentale romano-germane pentru problematica etnicilor germani din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS, NOILOR MAGISTRATI: Romanii asteapta sa aveti o conduita morala ireprosabila

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele de numire in functie a noilor judecatori si procurori absolventi ai Institutului National al Magistraturii, context in care a transmis un mesaj in care afirma ca acestia devin veritabile repere pentru societate, cu un rol esential pentru consolidarea statului de drept.

Klaus Iohannis: E posibil ca evenimentele de tip nunti, botezuri sa fie restrictionate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa o vizita la Institutul National de Sanatate Publica, faptul ca este posibil ca evenimente de tipul nuntilor, botezurilor si serbarilor sa fie.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Holocaustului:Nu vom uita niciodata victimele inocente.Ura reinnoita este flagelul vremurilor noastre

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj cu occazia Zilei Nationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului in care afirma ca ura reinoita este flagelul vremurilor noastre. Seful Statului a vorbit si despre deportarile fortate in timpul regimului maresalului Antonescu, catalogandu-le drept un genocid de proportii inimaginabile.

Anunt de ultima ora despre starea de urgenta. Klaus Iohannis a luat decizia acum, pentru toti romanii

Dupa vizita de vineri de la Institutul National de Sanatate Publica, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a sustinut o declaratie cu privire la revenirea la Starea de urgenta. Anunt de ultima ora. Klaus Iohannis a luat decizia Astazi, 9 octombrie presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu doreste revenirea la starea de urgenta. Totodata, el a .

Klaus Iohannis: Din discutia de la INSP nu a rezultat nevoia amanarii alegerilor parlamentare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca din discutia pe care a avut-o la Institutul National de Sanatate Publica nu a rezultat ca e nevoie de o amanare a alegerilor parlamentare. Klaus.

KLAUS IOHANNIS: E posibil ca nuntile si botezurile sa fie restrictionate

Presedintele Klaus Iohannis a facut, astazi, o vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP). La final, presedintele a sustinut o declaratie de presa.

KLAUS IOHANNIS: Nu vom uita niciodata victimele Holocaustului si ne angajam sa nu permitem repetarea unei asemenea tragedii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Nationale de Comemorare a Victimelor Holocaustului.

Klaus Iohannis va primi premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis va primi premiul la Domul din Magdeburg, Germania, pentru onorarea maril.

Klaus Iohannis va primi, la Magdeburg (Germania), premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare

Presedintele Klaus Iohannis va primi, miercuri, la Magdeburg, in Germania, premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare.

Klaus Iohannis, onorat cu premiul Otto cel Mare in Germania. Distinctia se acorda personalitatilor cu merite in promovarea gandirii europene

Miercuri, 14 octombrie, Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va primi premiul Otto cel Mare pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare. Ceremonia va avea loc la Magdeburg,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )