Libnet.ro
UNICEF

23:00

Klaus Iohannis, despre referendum: Am lasat-o mai incet, dar nu am abandonat ideea

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, despre referendum: Am lasat-o mai incet, dar nu am abandonat ideea

Dupa sedinta de bilant a Ministerului Public, Klaus Iohannis a declarat jurnalistilor, in legatura cu referendumul despre care a vorbit mai demult, ca a lasat-o mai incet, dar nu a abandonat ideea. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Cu referendumul am lasat-o mai incet pentru ca societatea s-a exprimat foarte clar prin protestele care au avut loc (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti la finalul bilantului Ministerului Public, ca nu a a anulat intentia de a organiza un referendum cu privire la continuarea luptei impotriva coruptiei, dar.

Iohannis: Cu referendumul am lasat-o mai usor, pentru ca societatea s-a exprimat prin proteste, dar nu am anulat intentia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu a abandonat ideea referendumului privind justitia, dar a lasat-o mai usor momentan, avand in vedere ca societatea s-a exprimat deja clar prin protestele din ultima perioada, aratand ca doreste continuarea luptei anticoruptie.

Klaus Iohannis: Europa cu mai multe viteze nu este buna, nu ajuta pe nimeni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca ideea unei Europe cu mai multe viteze nu este una buna si nu ii este de folos nimanui. intrebat, la finalul sedintei de bilant a Ministerului.

Klaus Iohannis: Daca s-ar gratia coruptii, s-ar da un semnal total gresit in societate. Contez pe realismul si pe buna-credinta a parlamentarilor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la finalul sedintei de bilant al Ministerului Public ca, daca legea gratierii s-ar aplica si in cazul persoanelor condamnate pentru fapte de coruptie s-ar da.

Klaus Iohannis: Daca s-ar gratia coruptii, s-ar da un semnal total gresit in societate. Contez pe realismul parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis se impotriveste amendamentelor propuse de liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, la legea gratierii, prin care coruptii ar scapa de puscarie.

Klaus Iohannis, la bilantul Ministerului Public: Astept finalizarea anchetelor privind Revolutia si Mineriada, asa cum scrie la carte, prin decizii clare si rapide

Presedintele Klaus Iohannis a laudat, marti, cu ocazia bilantului Ministerului Public pe anul 2016, activitatea institutiei in restabilirea adevarului in cazul Revolutiei si Mineriadei, afirmand ca asteapta ca solutiile sa fie ca la carte, prin decizii clare, rapide, temeinice si legale.

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la sedinta de bilant a Parchetului General

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la sedinta in care Ministerul Public prezinta bilantul pe anul 2016. La eveniment vor participa procurorul general Augustin Lazar, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, sefa Directiei Nationala Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, si procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu.

Presedintele Klaus Iohannis participa la sedinta de bilant a Ministerului Public

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la sedinta de bilant pe anul 2016 a Ministerului Public, la care, pe langa procurorul general Augustin Lazar, sunt asteptati ministrul Justitiei, Tudorel Toader, presedintele instantei supreme, Cristina Tarcea, procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi si procurorul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu.

Klaus Iohannis isi lauda discursul pe partia de schi: A fost buna, asa-i? Si-au dat seama ca nu pot face chiar ce vor (FOTO)

Klaus Iohannis, laude pe partia de ski. Presedintele a fost felicitat de un turist pentru interventia de la Guvern, atunci cand, pe nepregatite, s-a dus la Palatul Victoria si a condus sedinta.

Klaus Iohannis si-a facut din timp planurile de calatorie: Administratia Prezidentiala a asigurat biletele de avion pentru urmatorii 4 ani

Presedintele Klaus Iohannis si angajatii Administratiei Prezidentiale si-au asigurat bilete de avion pentru urmatorii 4 ani. Vorbim de 2500 de bilete, in valoare de peste 2 milioane de lei. Informatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )