Libnet.ro
UNICEF

10:45

Klaus Iohannis: Nu este demisia lui Corlatean, ci a fost decizia lui Ponta. Cel care trebuia sa demisioneze este Ponta

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis: Nu este demisia lui Corlatean, ci a fost decizia lui Ponta. Cel care trebuia sa demisioneze este Ponta

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat luni seara, de la ora 20. 00, la postul Realitatea TV. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Klaus Iohannis: Nu este demisia lui Corlatean, ci decizia lui Ponta ca sa para ca s-a gasit un vinovat

Nu am incredere in acest Guvern, in prim-ministrul Ponta si nici in aceasta masura, si-a inceput discursul Klaus Iohannis, candidat ACL la alegerile prezidentiale, facand referire la demisia lui Titus Corlatean de la sefia MAE dupa scandalul votului din Diaspora. Iohannis vorbeste in direct la Realitatea TV.

Klaus Iohannis, la Realitatea TV: Nu este demisia lui Corlatean, ci decizia lui Ponta ca sa para ca s-a gasit un vinovat

Nu am incredere in acest Guvern, in prim-ministrul Ponta si nici in aceasta masura, si-a inceput discursul Klaus Iohannis, candidat ACL la alegerile prezidentiale, facand referire la demisia lui Titus Corlatean de la sefia MAE dupa scandalul votului din Diaspora.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, invitat la Realitatea TV, de la ora 20.00

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat luni seara, de la ora 20. 00, la postul Realitatea TV.

Subiectiv. Adoptiile, ghinionul lui Klaus Iohannis

Subiectul adoptiilor este unul delicat pentru candidatul ACL pentru functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Primarul Sibiului a dezmintit acuzatiile care i se aduc, dar nu a aratat nicio proba ca acuz.

Klaus Iohannis, despre acuzatiile de trafic de copii: Este o minciuna ordinara. Pot sa dovedesc acest lucru cu acte la momentul potrivit

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a afirmat duminica seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca respinge acuzatiile de trafic de copii care i se aduc din partea PSD, aratand.

Klaus Iohannis, jignit de Olguta Vasilescu: Uite ce infatuat! Decat sa deschida gura sa dea perle, mai bine mut

Lia Olguta Vasilescu, primarita PSD a municipiului Craiova, a postat astazi un mesaj pe Facebook, in care i-a adus jigniri grave candidatului ACL la Presedintie, Klaus Iohannis. Lia Olguta Vasilescu a spus despre Iohannis ca este infatuat si mut.

Sinteza Zilei. Interviu exclusiv cu matusa copiilor adoptati prin intermediul lui Klaus Iohannis

Un interviu impresionant cu matusa copiilor care au fost adoptati de o familie din Canada prin intermediul lui Klaus Iohannis si al sotiei sale a fost difuzat in cadrul editiei de duminica seara a emisiunii.

Traian Basescu propune ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor sa aiba loc la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a propus, sambata, ca dezbaterea electorala Victor Ponta - Klaus Iohannis dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale sa aiba loc la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei a luat nota despre faptul ca cei doi candidati si echipele lor de campanie nu pot conveni asupra unui loc neutru, in care sa se desfasoare dezbaterea/dezbaterile dintre candidati, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca dezbaterea este esentiala pentru democratie si pentru buna informare a electoratului si propune ca aceasta sa aiba loc in Sala Unirii sau in Sala de Spectacole a Palatului Cotroceni.

Klaus Iohannis: Domnul Ponta nu vrea sa se intalneasca cu mine, dar eu vreau sa ma uit in ochii lui

Klaus Iohannis a declarat vineri, la Braila, in primul miting electoral din turul al doilea al alegerilor prezidentiale, ca este gata sa se intalneasca oricand cu Victor Ponta si sa se uite in ochii lui, pentru ca are sa-i transmita un mesaj.

Klaus Iohannis, la Braila: Ne uitam in jur si ce vedem? Numai coruptie, minciuna, numai saracie. Asta este Romania lui Victor Ponta!

Candidatul dreptei la presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, s-a aflat, vineri, in vizita electorala la Braila. Sute de simpatizanti l-au asteptat in zona Esplanadei Dunarii, acolo unde liberalul s-a urcat pe scena, insotit de staff-ul sau electoral.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )