Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis: Implementarea cardului de sanatate a fost pregatita prost

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Implementarea cardului de sanatate a fost pregatita prost

Presedintele a criticat din nou modul in care a fost pregatita implementarea cardului de sanatate. Asta dupa ce ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a mers la Palatul Cotroceni unde a avut o discutie cu. continuă pe Antena3

Implementarea cardului de sanatate a fost prost pregatita, populatia insuficient informata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu i-a prezentat situatia cardului de sanatate si concluzia a fost ca implementarea cardului a fost prost pregatita, apreciind ca populatia a fost insuficient de bine informata.

Klaus Iohannis: Romania nu este inca pregatita pentru o institutie a Primei Doamne (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ]n cadrul conferinei de presa, desfasurata luni, ca isi mentine parerea referitoare la institutia primei doamne, spunand ca Romania nu este pregatita pentru un.

Televiziunea publica germana a difuzat doar 18 secunde din interviul presedintelui Klaus Iohannis. Restul materialului a fost urcat pe YouTube (VIDEO)

Interviul promovat de Palatul Cotroceni a durat 18 secunde si nu a aparut la televiziunea nationala germana ARD, ci pe canalul de Youtube a unor jurnalisti germani, informeaza B1 TV. Interviul a fost incarcat.

Robert Turcescu: Doar 18 secunde din interviul cu Klaus Iohannis au fost difuzate de televiziunea publica germana ARD. Interviul integral, doar pe internet. / Iohannis: Departamentul de Comunicare Publica o sa va lamureasca integral

Televiziunea publica germana ARD a difuzat duminica, 17 mai, o secventa de 18 secunde din interviul de 36 de minute realizat de Susanne Glass cu presedintele Romaniei, in cadrul unui material de aproape sase minute despre coruptia din Romania. Interviul integral, care are durata de 36 de minute, poate fi vazut doar pe internet, semnaleaza Robert Turcescu pe site-ul sau. Departamentul de Comunicare publica al Administratiei Prezidentiale anuntase, duminica, printr-un sms catre jurnalistii acreditati, ca Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru Televiziunea Publica Germana ARD care va fi difuzat duminica 17 mai a. c. , in intervalul 12-12.

Klaus Iohannis, despre Codul penal si Codul de Procedura penala: Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu / Nu intentionez sa sesizez Curtea Constitutionala pe Codul Silvic. Taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni tentativele de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, aratand ca acestea sunt acte normative noi si ca acestea trebuie sa functioneze un timp inainte de a vedea daca necesita modificari. Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu, a declarat seful statului. Referindu-se la scandalul Codului Silvic, Iohannis a precizat ca nu intentioneaza sa sesizeze Curtea Constitutionala pe aceasta tema, aratandu-se totodata dezamagit de faptul ca o chestiune sesizata de el, si anume cota de 30%, care, potrivit presedintelui, deschide posibilitatea defrisarilor necontrolate pe suprafete mai mici de 10 ha astfel incat aproape un milion de hectare pot fi defrisate fara nici un fel de analiza prealabila, a fost foarte putin discutata in spatiul public. Seful statului a reiterat faptul ca, in opinia sa, taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat la siguranta nationala.

Klaus Iohannis : Ca presedinte al Romaniei pot sa va spun ca nu detin informatii care sa ateste faptul ca pe teritoriul Romaniei ar fi existat inchisori ilegale ale CIA

Presedintele Romaniei spune ca nu detine nicio informatie despre existenta unor centre de detentie ale CIA in tara noastra. Totodata, Klaus Iohannis arata ca fostul sef al statului a avut, pe aceeasi tema, o exprimare neclara. Declaratia lui Klaus Iohannis a fost facuta pentru postul german de televiziune ARD, consemneaza Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, dupa ce actul normativ a fost retrimis Parlamentului, spre reexaminare, iar obiectiile sefului statului au fost adoptate de Legislativ.

Klaus Iohannis, primit la Vatican de Papa Francisc: Seful statului i-a daruit Suveranului Pontif o gravura cu orasul Sibiu (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala la Vatican. Seful statului a fost intampinat de garda elvetiana si, ulterior, primit de Sanctitatea Sa Papa Francisc. Iohannis a pregatit si.

Klaus Iohannis: Defrisarile ilegale, pe agenda urmatoarei sedinte CSAT

Defrisarile ilegale au fost incluse pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a CSAT, a anuntat presedinte Klaus Iohannis. Pana la sedinta, toate institutiile abilitate trebuie sa prezinte materiale care sa.

Klaus Iohannis: Defrisarile ilegale, pe agenda sedintei CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca a fost definitivata ordinea de zi a urmatoarei sedinte a CSAT, care cuprinde si tema defrisarilor ilegale, precizand ca pana la sedinta toate institutiile abilitate trebuie sa prezinte materiale care sa ofere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3354 seconds )