Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, dupa ce actul normativ a fost retrimis Parlamentului, spre reexaminare, iar obiectiile sefului statului au fost adoptate de Legislativ. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, potrinit unui comunicat al Administratiei.

Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, dupa ce in prima faza legea a fost retrimisa Parlamentului, pentru reexaminare, iar legislativul a facut modificarile cerute de seful statului.

Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, dupa ce in prima faza legea a fost retrimisa Parlamentului, pentru reexaminare, iar legislativul a facut modificarile cerute de Seful Statului, arata un anunt emis de Administratia Prezidentiala.

Iohannis a promulgat Legea privind finantarea partidelor politice si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor.

10 mai este oficial zi de sarbatoare nationala: Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala, informeaza printr-un comunicat Administratia.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Roma, ca Romania acorda o atentie speciala relatiei cu Sfantul Scaun si apreciaza in mod deosebit viziunea Sanctitatii Sale, Papa Francisc, despre nevoia de.

Presedintele Iohannis a promulgat legea prin care 10 mai este declarata zi de sarbatoare nationala. Calendarul sarbatorilor legale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat legea partidelor politice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, dupa ce in prima faza legea a fost retrimisa Parlamentului, pentru reexaminare, iar legislativul.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 10 mai este declarata zi de sarbatoare nationala

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )