Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis : Ca presedinte al Romaniei pot sa va spun ca nu detin informatii care sa ateste faptul ca pe teritoriul Romaniei ar fi existat inchisori ilegale ale CIA

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis : Ca presedinte al Romaniei pot sa va spun ca nu detin informatii care sa ateste faptul ca pe teritoriul Romaniei ar fi existat inchisori ilegale ale CIA

Presedintele Romaniei spune ca nu detine nicio informatie despre existenta unor centre de detentie ale CIA in tara noastra. Totodata, Klaus Iohannis arata ca fostul sef al statului a avut, pe aceeasi tema, o exprimare neclara. Declaratia lui Klaus Iohannis a fost facuta pentru postul german de televiziune ARD, consemneaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Iohannis: Nu detin informatii despre inchisori ilegale ale CIA in Romania. Iliescu a avut o exprimare neclara si se referea la faptul ca si-a dat acordul pentru un birou al CIA

Presedintele Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu pentru postul public de televiziune german ARD ca nu are informatii despre existenta unor inchisori ilegale ale CIA in Romania, transmite Mediafax.

Demers la varf al magistratilor la Presedintele Romaniei Klaus Iohannis. AMR solicita ca CSAT sa demareze verificari privind acoperitii din magistratura

Asociatia Magistratilor din Romania considera ca problema acoperitilor din magistratura trebuie solutionata in conformitate cu legea, iar presedintele Klaus Iohannis, in calitatea sa de presedinte al CSAT este chemat.

Klaus Iohannis: Nu am informatii despre inchisori CIA. Iliescu a avut o exprimare neclara, se referea la un birou

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la ARD, ca nu detine informatii privind existenta unor inchisori ilegale ale CIA in Romania, precizand ca Ion Iliescu a avut o exprimare neclara si ca acesta se referea la faptul ca si-a dat acordul pentru un birou al CIA, care exista si in prezent, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis despre declaratiile lui Ponta privind Codul silvic si un presupus lobby al PNL: Premierul lasa sa se inteleaga ca ar exista trafic de influenta la nivelul presedintelui, e foarte grav. Am rugat SRI sa verifice de ce informatii dispune prem

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat, joi, la plecarea intr-o vizita in Italia, drept foarte grave afirmatiile facute miercuri seara de premierul Victor Ponta intr-o emisiune la B1 Tv privind presupuse intalniri ale unor oameni din anturajul sefului statului cu reprezentanti ai procesatorilor de lemn. Afirma la televizor tanarul prim-ministru ca ar avea el informatii de la servicii cum ca oameni din anturajul meu s-ar fi intalnit cu diferiti reprezentanti ai unor procesatori de lemn, si lasa sa sa se inteleaga ca ar exista un fel de trafic de influenta la nivelul presedintelui. Acest lucru este surprinzator si fals. Am verificat la nivelul Administratiei Prezidentiale, si nu a existat niciun fel de discutii, nici cu lobby-isti sau fosti colegi din PNL, a declarat Klaus Iohannis.

Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis: Nu-mi amintesc un mesaj anume, ci doar faptul ca imi auzeam numele strigat

Volumul Primul pas, al presedintelui Klaus Iohannis, publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat, in prezenta presedintelui Romaniei, sambata, pe 23 mai, la Bookfest, de la ora 15. 00, la standul editurii din pavilionul C2. Adevarul. ro prezinta fragmente din cel de-al volum scris de presedintele Romaniei.

Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis. Cel de-al doilea volum al presedintelui Iohannis, lansat la Bookfest

Volumul Primul pas, al presedintelui Klaus Iohannis, publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat, in prezenta presedintelui Romaniei, sambata, pe 23 mai, la Bookfest, de la ora 15. 00, la standul editurii din pavilionul C2. Adevarul. ro prezinta fragmente din cel de-al doilea volum scris de presedintele Romaniei.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Klaus Iohannis, inainte de vizita la Vatican: Voi adresa o invitatie Papei Francisc de a vizita Romania, in 2018 cand sarbatorim 100 de ani de existenta a Romaniei moderne (VIDEO)

Presedintele Romanie Klaus Iohannis incepe joi o vizita la Vatican, unde va fi primit de Papa Francisc. Seful statului a declarat inainte de plecarea din tara ca vizta pe care o face este foarte importanta,.

Klaus Iohannis: Lupta impotriva coruptiei nu este un hobby, ci o necesitate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu pentru ARD, ca lupta impotriva coruptiei nu este un hobby pentru el si pentru altii, ci o necesitate absoluta pentru dezvoltarea Romaniei, subliniind ca oamenii sunt multumiti de intensificarea.

Klaus Iohannis ii invita pe romani sa viziteze Muzeul National Cotroceni, cu ocazia Noptii Muzeelor

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani, sambata, cand are loc Noaptea Muzeelor, sa redescopere patrimoniul national si sa protejeze valorile culturale ale Romaniei. Va indemn sa ne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )