Libnet.ro
UNICEF

17:15

Klaus Iohannis se intoarce cu autocarul din Bulgaria. De ce a luat presedintele aceasta decizie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis se intoarce cu autocarul din Bulgaria. De ce a luat presedintele aceasta decizie

Calatoria de intoarcere a presedintelui Klaus Iohannis din Bulgaria va dura ceva mai mult de aceasta data. Presedintele se va intoarce din tara vecina cu autocarul, nu cu avionul, asa cum. continuă pe Antena3

Ponta l-a cautat pe Iohannis in librariile din Bulgaria, dar a dat peste Ceausescu

Victor Ponta a scris, intr-un mesaj pe Facebook, ca l-a cautat pe presedintele Klaus Iohannis in librariile din Bulgaria, dar a dat peste operele lui Nicolae Ceausescu. Am ajuns.

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita de stat in Bulgaria

Pe 15 si 16 iunie, presedintele Klaus Iohannis va face o vizita in Bulgaria, a anuntat biroul de presa al presedintelui bulgar Rosen Plevneliev, relateaza BTA. Dezvoltarea schimburilor comerciale si.

Klaus Iohannis, in timpul vizitei oficiale in Bulgaria: Interesul Romaniei pentru aderarea la Schengen ramane neschimbat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca interesul Romaniei pentru aderarea la Spatiul Schengen ramane neschimbat, potrivit Agerpres. in contextul actual, mentinerea.

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, implineste 57 de ani

Klaus Iohannis isi sarbatoreste ziua de nastere. Presedintele implineste varsta de 57 de ani. Pe agenda publica a sefului statului figureaza un singur eveniment: primirea, la ora 17:00, la.

Klaus Iohannis, in vizita oficiala in Bulgaria, miercuri si joi

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, miercuri si joi, cu omologul sau bulgar Rosen Plevneliev, cu prim-ministrul Boyko Borissov si cu presedintele Parlamentului, Tsetska Tsacheva, in cadrul unei vizite oficiale in Bulgaria.

Klaus Iohannis a cerut studierea limbii romane ca limba materna in scolile din Bulgaria

Presedintele Klaus Iohannis a cerut autoritatilor bulgare sa gaseasca solutii pentru ca limba romana sa fie studiata ca limba materna in scolile din Bulgaria, informeaza Mediafax. Am.

Klaus Iohannis pleaca azi la Sofia. Summitul NATO si securitatea energetica, pe agenda discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis va efectua o vizita de doua zile in Bulgaria, unde se va intalni omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, si cu premierul Boyko Borissov. De asemenea, seful statului va vizita Liceul Mihai Eminescu din Sofia, dar si localitatile istorice Plevna si Grivita. Rosen Plevneliev a fost primul sef de stat primit de Klaus Iohannis la Cotroceni - in februarie 2015- dupa castigarea alegerilor prezidentiale.

Klaus Iohannis, despre decizia CCR privind abuzul in serviciu: Sper sa fie una care inlesneste parcursul justitiei

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bulgaria, a vorbit, miecuri dupa-amiaza, la Ambasada Romaniei la Sofia, despre decizia Curtii Constitutionale Romane privind abuzul in serviciu.

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Italiei: Sustinem Romania pentru intrarea in Schengen. Romanii din Peninsula trebuie sa participe la viata sociala si politica din aceasta tara

Presedintele italian, Sergio Mattarella se afla in vizita oficiala in Romania. El a fost primit de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Cei doi presedinti au discutat despre problema migratiei,.

Klaus Iohannis, mesaj pentru elevii care sustin examenul de Bacalaureat: imi doresc ca fiecare dintre voi sa obtineti rezultate bune si foarte bune (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina persoanla de Facebook pentru elevii care sustin anul acesta examenul de Bacalaureat. Iohannis le ureaza tuturor elevilor inscrisi mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )