Libnet.ro
UNICEF

16:01

Klaus Iohannis, laude pentru medici: Este impresionant modul in care s-au pus in slujba luptei contra pandemiei

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, laude pentru medici: Este impresionant modul in care s-au pus in slujba luptei contra pandemiei

Presedintele Klaus Iohannnis a declarat, marti la ceremonia de decorare a unor personalitati civile din domeniul medical care au contribuit la gestionarea epidemiei de COVID-19, cu prilejul Zilei Nationale, ca este impresionant cum au luptat medicii contra pandemiei de coronavirus, indiferent daca munca lor a fost in tara sau in afara granitelor. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor care au plecat inminivacanta de 1 Decembriesa faca totul posibil si sa respecte masurile de evitare a infectiei cu coronavirus, pentru ca nimeni nu.

Klaus Iohannis contrazice afirmatia Avocatului Poporului: Elevii merg la scoala atunci cand pot face acest lucru in siguranta

Presedintele Klaus Iohannis declara ca nu este de acord cu afirmatia Avocatului Poporului care sustine ca elevii pierd doi ani de educatie din cauza ca nu fac scoala fata in fata.

Klaus Iohannis a decorat cadre medicale din linia intai a luptei cu COVID-19: Onorati vocatia de medic indiferent cat de periculos este mediul de lucru. Dragostea dumnevoastra pentru semeni ne inspira si ne responsabilizeaza

Presedintele Klaus Iohannis a decorat marti seara, la Palatul Cotroceni mai multe cadre medicale care se afla in prima linie a luptei cu epidemia de coronavirus, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. in.

Ce se va intampla cu infectarile covid-19 dupa alegeri. Klaus Iohannis a facut un anunt dubios

Miza alegerilor parlamentare din 6 decembrie este una foarte mare, mai ales in aceasta perioada. Fiecare politician sau partid se agata de orice pentru a-si atrage voturile romanilor. Ultimele declaratii facute de Presedintele Kaus Iohannis arata disperarea si pierderea de sub control a situatiei de catre PNL. Presedintele Klaus Iohannis: Mergem in siguranta la alegerile .

Klaus Iohannis l-a decorat pe Raed Arafat cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe secretarul de stat si medicul Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, cu Ordinul si Medalia Merit Sanitar in grad de Cavaler. Acest Ordin este.

Marcel Ciolacu: Legea cu deschiderea pietelor este trimisa la promulgare de aproape 20 de zile. Klaus Iohannis minte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis minte din nou, deoarece a primit de aproape 20 de zile la promulgare legea care prevede deschiderea.

Klaus Iohannis: Este posibil ca la inceputuluianului sa avem doua, trei, poate chiar patru tipuri de vaccin anti-COVID. Am facut pasi importanti in directia consolidarii strategiei de vaccinare. Este deja aprobata in Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a facut luni, noi declaratii despre camapnia de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a anuntat ca este posibil ca la inceputul anului sa fie disponibile pe piata mai multe.

KLAUS IOHANNIS: Suntem al doilea producator de gaze in UE, insa jumatate din gospodarii sunt incalzite pe lemne

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca Romania este al doilea mare producator de gaze naturale din Uniunea Europeana, dar cu toate acestea jumatate dintre gospodarii sunt incalzite in continuare pe lemne.

Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de promisiuni, Romania e acum nu doar mai bine condusa, dar are si o viziune clara privind dezvoltarea economica (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca Romania, la fel ca restul statelor, este inca afectata de epidemia de coronavirus, dar putem trece si peste asta daca suntem hotarati in deciziile.

KLAUS IOHANNIS: Romania are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucator in regiune pe piata gazelor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, cu ocazia vizitei la Statia de comprimare gaze naturale Jupa, ca prin materializarea exploatarilor off-shore din Marea Neagra, Romania are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucator in regiune pe piata gazelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )