Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis: Legea incompatibilitatii nu va fi promulgata. Am serioase dubii privind constitutionalitata acestui act normativ

B1 B1,
Klaus Iohannis: Legea incompatibilitatii nu va fi promulgata. Am serioase dubii privind constitutionalitata acestui act normativ

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni in cadrul conferintei de presa despre legea incompatibilitatii despre care spune ca nu va fi promulgata. Aceasta lege a ajuns la presedintie anul trecut, a fost trim. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Legea incompatibilitatii nu va fi promulgata. Am serioase dubii privind constitutionalitatea acestui act normativ (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni in cadrul conferintei de presa despre legea incompatibilitatii despre care spune ca nu va fi promulgata. Aceasta lege a ajuns la presedintie anul trecut, a fost trim.

Presedintele Klaus Iohannis: Legea privind finantarea partidelor nu e perfecta. Modificarile aduse legilor partidelor sunt benefice

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni, in cadrul unei conferinte de presa despre modificarile aduse lefii partidelor, care sunt, potrivit acestuia, benefice. Una din atributiile presedintelui este de a.

Presedintele Klaus Iohannis: Legea privind finantarea partidelor nu e perfecta. Modificarile aduse legilor partidelor sunt benefice (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni, in cadrul unei conferinte de presa despre modificarile aduse lefii partidelor, care sunt, potrivit acestuia, benefice. Una din atributiile presedintelui este de a.

Demers la varf al magistratilor la Presedintele Romaniei Klaus Iohannis. AMR solicita ca CSAT sa demareze verificari privind acoperitii din magistratura

Asociatia Magistratilor din Romania considera ca problema acoperitilor din magistratura trebuie solutionata in conformitate cu legea, iar presedintele Klaus Iohannis, in calitatea sa de presedinte al CSAT este chemat.

Iohannis trimite la CCR legea incompatibilitatii alesilor locali. Cum raspunde seful statutului atacurilor pe Codul Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, in cadrul conferintei de presa, de la Palatul Cotroceni despre legea finantarii partidelor, despre legea incompatibilitatii alesilor locali, despre modul de alegere al consilierilor locali, dar si despre problema Codului Silvic.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, potrinit unui comunicat al Administratiei.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, dupa ce actul normativ a fost retrimis Parlamentului, spre reexaminare, iar obiectiile sefului statului au fost adoptate de Legislativ.

Klaus Iohannis a promulgat legea partidelor politice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, dupa ce in prima faza legea a fost retrimisa Parlamentului, pentru reexaminare, iar legislativul.

UPDATE Klaus Iohannis: Nu voi promulga proiectul de lege care taie din puterile ANI, o voi ataca la Curtea Constitutionala. Presedintia a trimis catre CCR o sesizare de neconstitutionalitate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va promulga un proiect legislativ aprobat deja de Parlament pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice Legea 51/2006). Iohannis a anuntat ca va ataca proiectul la Curtea Constitutionala, dupa ce Traian Basescu il trimisese Parlamentului spre reexaminare in mandatul sau de presedinte. UPDATE Administratia Prezidentiala a transmis CCR o sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice nr. Presedintia invoca drept motive faptul ca incalca normele constitutionale referitoare la domeniul rezervat legii organice.

ANALIZA De ce Codul Silvic trebuie rediscutat in Parlament si care sunt probleme acestei legi dincolo de batalia intre PSD si Klaus Iohannis

La inceputul acestei saptamani, comisiile de specialitate de la Camera Deputatilor au respins cererea facuta de presedintele Klausi Iohannis pentru reexaminarea Codului Silvic, urmand ca proiectul sa fie supus la vot in plenul Camerei, unde PSD are majoritate. Deci mai mult ca sigur nici aici nu vor fi discutii si nu se vor produce modificari. PSD motiveaza ca si-a spus parerea atunci cand a adoptat prima data in parlament legea, iar in ultimile zile toate discutiile despre paduri sunt monopolizate de certurile intre PSD si presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )