Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis. Politruc, anticomunist privat si proprietar de 6 case

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis. Politruc, anticomunist privat si proprietar de 6 case

Candidatul ACL pentru postul de sef al statului, Klaus Iohannis, a facut mai multe gafe remarcabile dupa ce si-a anuntat candidatura pentru Cotroceni, dar nici trecutul sau nu este mai stralucitor. O parte dintre. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Misterul celor sase case ale lui Klaus Iohannis. Unde sunt si cat valoreaza casele candidatului ACL la prezidentiale

Unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale 2014 din acest an au fost cele sase imobile detinute de Klaus Iohannis si de sotia sa in municipiul Sibiu. Controversele au fost cu atat mai mari cu cat candidatul ACL la Presedintie a fost foarte rezervat in privinta acestui subiect. Pentru a face lumina in acest caz, jurnalistii Adevarul au mers pe urmele imobilelor primarului din Sibiu.

Klaus Iohannis: Prin amabilitatea unei televiziuni de casa a premierului am vazut imagini cu casa in care locuiesc parintii mei in Germania. Nu sunt proprietari, sunt chiriasi la mansarda. / Ne pregatim oare pentru o Romanie in care toti coruptii vor fi

Candidatul Aliantei Crestin Liberale PNL-PDL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, l-a acuzat, joi, intr-o conferinta de presa, pe contracandidatul sau, premierul Victor Ponta, ca nu a fost suficient de barbat in aceasta campanie, in conditiile in care a fugit de o dezbatere intre candidati si s-a ascuns dupa vorbitoare si televiziuni de casa. Klaus Iohannis a mai spus, joi, ca Prin amabilitatea unei televiziuni de casa a premierului Ponta am vazut imagini cu casa in care locuiesc parintii mei in Germania. Parintii mei nu sunt proprietari, sunt chiriasi la mansarda. Mesajul lui Iohannis pentru Ponta a fost: Nu ii implicati pe parintii mei in campanie! Daca nu v-a spus nimeni, hartuirea unui oponent politic a fost o metoda a Securitatii si este o metoda a politiilor politice private.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Ponta nu a avut barbatia sa-mi spuna in fata ce are de spus

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, l-a acuzat, joi seara, la Realitatea TV, pe Victor Ponta, contracandidatul sau, ca a fost lipsit de barbatie atunci cand s-a ascuns in spatele unor informatii potrivit carora parintii lui Iohannis ar detine o casa in Germania.

Romania TV a prezentat in regim de breaking news imagini cu casa din Germania apartinand tatalui lui Klaus Iohannis, prezentata drept o vila uluitoare si cel mai bine pazit secret

Atacurile sub centura la adresa principalului contracandidat al lui Victor Ponta continua la RTV. Televiziunea fondata de Sebastian Ghita a prezentat miercuri seara, in regim de breaking news, o dezvaluire bomba: Cum au ajuns parintii lui Iohannis sa detina o vila uluitoare. Acesta era titlul care trona pe ecranul RTV in timp ce erau prezentate imagini cu un imobil prezentat drept locuinta parintilor lui Klaus Iohannis din Germania. Jurnalistii Victor Ciutacu si Andrea Cretulescu s-au intrebat cum au ajuns oameni de conditie modesta, un fost tinichigiu si o fosta asistenta medicala, sa traiasca intr-o casa de jumatate de milion de euro.

ACL sesizeaza CSM cu privire la declaratiile lui Ponta despre dosarul lui Klaus Iohannis

Alina Gorghiu, prim-vicepresedintele ACL, a declarat ca Alianta Crestin-Liberala a terminat de scris sesizarea catre Consiliul Superior al Magistraturii fata de declaratiile lui Victor Ponta in cazul dosarului de incompatibilitate al presedintelui PNL, Klaus Iohannis.

100 de minute. Cum a preluat Klaus Iohannis caracatita portocalie

Klaus Iohannis a reevaluat in timp record PDL si in numai cateva luni, nu numai ca a acceptat sa lucreze alaturi de democrat liberali, ci chiar sa ii conduca. Presedintele liberal spunea nu mai depa.

Klaus Iohannis, final de campanie electorala pentru turul I, la Sibiu: In aceasta piata au murit oameni pentru ca noi sa avem dreptul sa votam. Nu irositi acest vot

Klaus Iohannis si-a incheiat campania electorala la Sibiu, orasul al carui primar este, indemnandu-si alegatorii sa mearga la vot, pentru a scapa de Romania lui Victor Ponta, cu baroni care se imbogatesc de la o zi la alta si cu politicieni care fac legi pentru a scapa de justitie.

100 de minute. Caracatita intereselor din jurul lui Klaus Iohannis

Nu doar oameni politici ai vechiului sistem se ascund in spatele lui Klaus Iohannis, ci si o armata de afaceristi certati cu legea care invart zeci de milioane de euro si care vad in candidatul ACL un posibil.

Klaus Iohannis, sustinut de un alt urmarit penal, Gigi Chiru

Klaus Iohannis pare sa se inconjoare in ultima vreme doar de personaje certate cu legea, desi se vrea un garant al statului de drept. Dupa Sorin Rosca Stanescu si Aristotel Cancescu, a venit randul altui.

Analiza campaniei electorale a lui Klaus Iohannis: Nu este un personaj contrafacut, ceea ce este in interior se reflecta automat in afara

Un specialist in stiintele comunicarii, un psiholog si un specialist in marketing au analizat pentru Adevarul felul in care Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegeri prezidentiale 2014, s-a comportat in campania pentru turul intai de scrutin.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )