Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis ar putea numi un nou premier tehnocrat

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis ar putea numi un nou premier tehnocrat

Klaus Iohannis ar putea numi un nou premier tehnocrat, dupa alegerile legislative din toamna. Anuntul a fost facut chiar de un consilier de la Cotroceni, Laurentiu Stefan, intr-un interviu acordat. continuă pe Antena3

Consilierul pe politica interna al lui Iohannis: Nu este exclusa varianta numirii unui nou premier tehnocrat dupa alegerile din toamna

Nu este exclusa numirea unui alt premier tehnocrat dupa alegerile legislative din toamna, in conditiile in care niciun partid nu va castiga o majoritate care sa ii permita sa formeze pe cont propriu un guverns, a afirmat Laurentiu-Mihai Stefan, consilierul pe politica interne al lui Klaus Iohannis, la evenimentul Reuters Eastern Europe Investment Summit.

Klaus Iohannis, la plimbare cu bicicleta si un alai de SPP-isti dupa el

Presedintele Klaus Iohannis a fost filmat in timp ce pedala pe bicicleta, cu agentii de paza pe urma lui, intr-un parc din Sibiu. De altfel, Iohannis anunta inca de ieri de cand a venit l.

Klaus Iohannis, reactie intarziata: Dupa patru zile s-a decis sa raspunda amenintarilor facute de Putin la adresa Romaniei (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut prima reactie dupa ce liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenintat tara noastra, in contextul inaugurarii scutului de la Deveselu. Reactia sa vine.

Victor Ponta, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ne atace Rusia in weekend

Victor Ponta a reactionat pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a raspuns lui Vladimir Putin, privind instalatia militara de la Deveselu. Hai ca dupa 5 zile a ajuns si Iohannis la servici si .

Klaus Iohannis: Acum, o motiune de cenzura este un act politicianist. Gorghiu: PNL nu va sustine un demers de doi lei al PSD

Presedintele Klaus Iohannis nu gaseste oportuna depunerea unei motiuni de cenzura, in contextul in care PSD si ALDE ameninta Guvernul Cuiolos cu o tentativa de daramare in Parlament, dupa alegerile locale.

Klaus Iohannis a participat la exercitiul NATO Steadfast Cobalt 2016

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a asistat astazi la activitatile prilejuite de Exercitiul NATO Steadfast Cobalt 2016, la care au participat peste 1. 000 de militari din cele 35 de unitati Aliate dislocate, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis trimite Parlamentului spre reexaminare Legea privind reglementarea acordarii titlului de doctor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, marti, spre reexaminare Parlamentului Legea pentru aprobarea OUG nr. 4/2016 privind modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr. 1/2011, care reglementeaza acordarea titlului de doctor.

Klaus Iohannis a trimis MJ cererea de urmarire penala a fostilor ministri Tanasescu, Vladescu, Pogea si Dan Ioan Popescu

Cererea de urmarire penala a fostilor ministri Mihai Tanasescu, Sebastian Vladescu, gheorghe Pogea si Dan Ioan Popescu a fost transmisa de catre Klaus Iohannis catre ministrul Justitiei.

Klaus Iohannis: crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite

Presedintele Klaus Iohannis s-a aratat ingrijorat luni fata de blocarea investigatiilor in privinta crimelor comunismului si a solicitat factorilor de decizie sa ia masuri in acest sens.

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor facute de Rusia: Ar fi fost necesara o reactie imediata, de la presedinte la presedinte

Fostul sef al statului si presedintele Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa ii raspunda lui Vladimir Putin ca de la presedinte la presedinte, in contextul amenintarilor facute de liderul rus privind scutul antiracheta din Romania si Polonia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )