Libnet.ro
UNICEF

22:15

Klaus Iohannis a respins propunerea de numire a lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor / Victor Ponta: M-am obsinuit cu chestia asta de la Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a respins propunerea de numire a lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor / Victor Ponta: M-am obsinuit cu chestia asta de la Traian Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a respins miercuri propunerea premierului Victor Ponta privind numirea lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor, invocand faptul ca acesta nu are expertiza si experienta manageriala necesare gestionarii domeniului complex al transporturilor. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi: Fifor nu are experienta. Ponta: Maine facem o noua nominalizare

21 - Ponta: Maine vom face o noua nominalizareUPDATE 14. 18 - Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Victor Ponta ca Mihai Fifor sa fie ministrul Transporturilor, motivand ca nu.

Ponta: Iohannis a respins propunerea PSD la Transporturi din AMBITIE

Premierul Victor Ponta s-a declarat surprins de faptul ca presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea PSD pentru portofoliul Ministerului Transportului, subliniind ca se simte ca pe vremea lui Traian Basescu cand se resping propunerile din ambitie.

Iohannis a RESPINS propunerea lui Ponta la Ministerul Transporturilor. Ponta: A facut-o din ambitie!

Presedintele Iohannis a transmis premierului Ponta, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a lui Mihai-Viorel Fifor in functia de ministru al Transporturilor.

Mihai Fifor, dupa ce a fost respins de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor: Presedintele nu avea habar cum ma cheama, de vreme ce comunicatul de la Cotroceni se referea la mine ca la domnul Faur

Mihai Fifor, respins de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, il ataca dur pe seful statului pe un site de socializare, spunand ca Iohannis nu a avut curiozitatea, nici la o.

Klaus Iohannis il respinge pe Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a respins pe Mihai Fifor la conducerea Ministerului Transporturilor, informeaza B1 TV. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 15 iulie a. c. , Decretul prin ca.

Traian Basescu: Si eu l-as fi respins pe Mihai Fifor

Traian Basescu a vorbit dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a respins pe Mihai Fifor de la Ministerul Transportului si a spus ca ar fi procedat la fel. Si eu l-as fi respins pe Fifor, a fost reactia fostului.

Traian Basescu: Si eu l-as fi respins pe Mihai Fifor (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a respins pe Mihai Fifor de la Ministerul Transportului, ca ar fi procedat la fel, tinand cont ca meseria pe care social-democratul o are nu se.

Respinsul Mihai Fifor, replica dura pentru Klaus Iohannis

Profesorul de fizica Klaus Iohannis, actualmente presedinte al Romaniei, constata dupa o luna de cand premierul Victor Ponta m-a nominalizat ca propunere pentru portofoliul de ministru al transporturilor, ca nu.

Victor Ponta: Gestul lui Iohannis de a respinge numirea lui Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor a fost unul pur politic si nejustificat

Prim ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata pe B1 TV, ca respingerea numirii lui Mihai Fifor la Ministrul Transporturilor de.

Victor Ponta: Gestul lui Iohannis de a respinge numirea lui Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor a fost unul pur politic si nejustificat (VIDEO)

Prim ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata pe B1 TV, ca respingerea numirii lui Mihai Fifor la Ministrul Transporturilor de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )