Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Si eu l-as fi respins pe Mihai Fifor (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Si eu l-as fi respins pe Mihai Fifor (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a respins pe Mihai Fifor de la Ministerul Transportului, ca ar fi procedat la fel, tinand cont ca meseria pe care social-democratul o are nu se. continuă pe B1

Traian Basescu: Si eu l-as fi respins pe Mihai Fifor

Traian Basescu a vorbit dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a respins pe Mihai Fifor de la Ministerul Transportului si a spus ca ar fi procedat la fel. Si eu l-as fi respins pe Fifor, a fost reactia fostului.

Victor Ponta, despre respingerea lui Fifor la Transporturi: Nu credeam ca ne intoarcem la vremurile lui Traian Basescu. Ma indoiesc ca domnul Iohannis e specialist in Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta a declarat cu privire la respingerea de catre Klaus Iohannis a lui Mihai Fifor la Transporturi, ca este vorba de o ambitie. Premierul a mai precizat ca a sperat ca va scapa de regimul lui Traian.

Mihai Fifor, dupa ce a fost respins de Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor: Presedintele nu avea habar cum ma cheama, de vreme ce comunicatul de la Cotroceni se referea la mine ca la domnul Faur

Mihai Fifor, respins de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de ministru al Transporturilor, il ataca dur pe seful statului pe un site de socializare, spunand ca Iohannis nu a avut curiozitatea, nici la o.

Klaus Iohannis il respinge pe Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a respins pe Mihai Fifor la conducerea Ministerului Transporturilor, informeaza B1 TV. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 15 iulie a. c. , Decretul prin ca.

FOTO. Traian Basescu, despre Iohannis: Daca as fi fost Presedinte!... Cu siguranta i-as fi asteptat cu masa pusa

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a criticat extrem de dur pe actualul sef de stat pentru lipsa de reactie pe care a avut-o duminica deoarece nu i-a primit pe tinerii basarabeni care au venit de la Chisinau pentru a cere unirea.

Victor Ponta: Gestul lui Iohannis de a respinge numirea lui Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor a fost unul pur politic si nejustificat (VIDEO)

Prim ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata pe B1 TV, ca respingerea numirii lui Mihai Fifor la Ministrul Transporturilor de.

Victor Ponta: Gestul lui Iohannis de a respinge numirea lui Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor a fost unul pur politic si nejustificat

Prim ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata pe B1 TV, ca respingerea numirii lui Mihai Fifor la Ministrul Transporturilor de.

Traian Basescu: Cel care a decis sa cedeze privind construirea unei moschei la Bucuresti este Victor Ponta (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat luni, la sediul PMP, ca discutiile privind construirea unei moschei la Bucuresti si a unei biserici ortodoxe la Istanbul se poarta de peste 14 ani, dar cel care a cedat este Victor Ponta,.

Traian Basescu: Nu am niciun dubiu ca Ponta si Sova au responsabilitati in afacerea Rovinari Turceni (VIDEO)

Traian Basescu de declarat luni, la sediul PMP, ca nu are niciun dubiu privind implicarea lui Victor Ponta si a lui Dan Sova in afacerea Rovinari Turceni, iar solutia cea mai buna ar fi premierul sa isi dea.

Traian Basescu, despre vila Lac 3: A fost declarata in pericol de prabusire dupa ce am plecat eu. Ar trebui atunci condamnati toti cei care m-au tinut pe mine 10 ani in vila nesigura (VIDEO)

Traian Basescu spune ce probleme sunt la vila Lac 3, resedinta actualului sef de stat Klaus Iohannis. Cladirea a fost declarata in pericol de prabusire dupa ce fostul sef al statului s-a mutat de acolo.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )