Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi: Fifor nu are experienta. Ponta: Maine facem o noua nominalizare

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi: Fifor nu are experienta. Ponta: Maine facem o noua nominalizare

21 - Ponta: Maine vom face o noua nominalizareUPDATE 14. 18 - Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Victor Ponta ca Mihai Fifor sa fie ministrul Transporturilor, motivand ca nu. continuă pe Antena3

Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi

Presedintele a transmis premierului, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a lui Mihai-Viorel Fifor in functia de ministru al Transporturilor, intrucat persoana nominalizata nu are expertiza si experienta manageriala necesare,.

Klaus Iohannis a respins propunerea de numire a lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor / Victor Ponta: M-am obsinuit cu chestia asta de la Traian Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a respins miercuri propunerea premierului Victor Ponta privind numirea lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor, invocand faptul ca acesta nu are expertiza si experienta manageriala necesare gestionarii domeniului complex al transporturilor.

Iohannis a RESPINS propunerea lui Ponta la Ministerul Transporturilor. Ponta: A facut-o din ambitie!

Presedintele Iohannis a transmis premierului Ponta, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a lui Mihai-Viorel Fifor in functia de ministru al Transporturilor.

Klaus Iohannis il respinge pe Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a respins pe Mihai Fifor la conducerea Ministerului Transporturilor, informeaza B1 TV. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 15 iulie a. c. , Decretul prin ca.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora institutional (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va continua colaborarea cu premierul Victor Ponta la nivel institutional. Punctul meu de vedere este foarte bine cunoscut. imi mentin pozitia din 5 iunie. Vom colabora.

Klaus Iohannis, despre aderarea la EURO: O ancora pentru disciplina

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a a declarat, miercuri, ca Banca Nationala a Romaniei a fost un pilon de echilibru, iar obiectivul aderarii Romaniei la zona euro este o ancora pentru disciplina si stabilitate.

Klaus Iohannis: Trebuie sa ne pregatim atent si consecvent pentru integrarea monetara

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, miercuri, ca zilele acestea va analiza noul Cod fiscal, iar in ceea ce priveste aderarea la zona euro a spus ca trebuie sa ne pregatim atent si.

Seful Lukoil Rusia ii scrie lui Klaus Iohannis pentru a cere o intalnire in care sa fie discutate problemele sensibile ale activitatii curente

Presedintele Lukoil, miliardarul ruso-azer Vagit Alekperov, solicita, intr-o scrisoare transmisa lui Klaus Iohannis, o intalnire cu acesta pentru a discuta problemele sensibile ale activitatii curente, dupa ce autoritatile din Romania au pus sechestru pe doua miliarde de euro pe conturile companiei.

Klaus Iohannis: Romania conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu poate exista o Europa divizata intre tarile euro si non-euro. Presedintele a mai precizat ca tara noastra conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la.

Victor Ponta, raspuns dur pentru Klaus Iohannis: El e specialist?

Premierul Ponta a declarat, miercuri, ca respingerea propunerii pentru Transporturi de catre Iohannis este o chestiune de ambitie, adaugand ca presedintele nu are competenta necesara sa evaluze.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )