Libnet.ro
UNICEF

23:46

Ponta: Iohannis a respins propunerea PSD la Transporturi din AMBITIE

România Liberă România Liberă,
Ponta: Iohannis a respins propunerea PSD la Transporturi din AMBITIE

Premierul Victor Ponta s-a declarat surprins de faptul ca presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea PSD pentru portofoliul Ministerului Transportului, subliniind ca se simte ca pe vremea lui Traian Basescu cand se resping propunerile din ambitie. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a respins propunerea de numire a lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor / Victor Ponta: M-am obsinuit cu chestia asta de la Traian Basescu

Presedintele Klaus Iohannis a respins miercuri propunerea premierului Victor Ponta privind numirea lui Mihai Fifor in functia de ministru al Transporturilor, invocand faptul ca acesta nu are expertiza si experienta manageriala necesare gestionarii domeniului complex al transporturilor.

Iohannis a RESPINS propunerea lui Ponta la Ministerul Transporturilor. Ponta: A facut-o din ambitie!

Presedintele Iohannis a transmis premierului Ponta, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a lui Mihai-Viorel Fifor in functia de ministru al Transporturilor.

Klaus Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi: Fifor nu are experienta. Ponta: Maine facem o noua nominalizare

21 - Ponta: Maine vom face o noua nominalizareUPDATE 14. 18 - Presedintele Klaus Iohannis a respins propunerea premierului Victor Ponta ca Mihai Fifor sa fie ministrul Transporturilor, motivand ca nu.

Victor Ponta, despre respingerea lui Fifor la Transporturi: Nu credeam ca ne intoarcem la vremurile lui Traian Basescu. Ma indoiesc ca domnul Iohannis e specialist in Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta a declarat cu privire la respingerea de catre Klaus Iohannis a lui Mihai Fifor la Transporturi, ca este vorba de o ambitie. Premierul a mai precizat ca a sperat ca va scapa de regimul lui Traian.

Ponta, despre respingerea lui Fifor la Transporturi: Nu credeam ca ne intoarcem la vremurile lui Basescu. Ma indoiesc ca domnul Iohannis e specialist in Transporturi (VIDEO)

Victor Ponta a declarat cu privire la respingerea de catre Klaus Iohannis a lui Mihai Fifor la Transporturi, ca este vorba de o ambitie. Premierul a mai precizat ca a sperat ca va scapa de regimul lui Traian.

Iohannis respinge propunerea lui Ponta pentru Transporturi

Presedintele a transmis premierului, printr-o scrisoare, decizia de a respinge propunerea de numire a lui Mihai-Viorel Fifor in functia de ministru al Transporturilor, intrucat persoana nominalizata nu are expertiza si experienta manageriala necesare,.

Radu Tudor: Iohannis incepe sa semene mai mult cu Basescu. Ce au in comun cei doi presedinti

Analistul politic Radu Tudor spune ca presedintele Klaus Iohannis incepe sa semene prea mult cu fostul sef de stat Traian Basescu, dupa ce, astazi, liderul de la Cotroceni a respins propunerea PSD ca Mihai Fifor.

Politic Show: De ce Victor Ponta este inca presedintele PSD; Ponta se retrage organizat. Nu stim inca de Tsipras; Liberalii si-ar sacrifica vacanta de dragul guvernarii

Dan Mihalache, al doilea presedinte, il ameninta pe premier: Nu vreau sa fiu pus in situatia penibila de a da mail-urile pe care mi le-a trimis Ponta Majorarea salariilor demnitarilor a fost subiectul unor e-mail-uri. Corespondenta de la Madrid. Iohannis si marea problema a romanilor din Spania: dubla cetatenie Presedintele Klaus Iohannis a discutat ieri, la Madrid, cu premierul Spaniei, Mariano Rajoy.

Victor Ponta: Iohannis nu m-a consultat in legatura cu numirea lui Ungureanu la SIE

Premierul Victor Ponta a declarat in emisiunea Sinteza Zilei ca presedintele Klaus Iohannis nu l-a consultat in momentul in care l-a propus pe Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE. Tot ce s-a spus anul trecut nu m.

Victor Ponta renunta la sefia PSD: Am decis sa nu mai ocup nicio functie de conducere in partid pana cand imi voi demonstra nevinovatia fata de acuzatiile aduse

Victor Ponta renunta la sefia PSD. Anuntul a fost facut duminica de premier, printr-un mesaj postat pe Facebook. in mesajul adresat presedintei CN al PSD, Rovana Plumb, secretarului general Andrei Dolineaschi,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )