Libnet.ro
UNICEF

13:17

Klaus Iohannis s-a intalnit cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis s-a intalnit cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

ACTUALIZARE 19:55 Oprea a discutat cu seful Serviciului Secret al Marii Britanii despre securitate in zona Marii Negre * Seful MI6 a avut o intalnire si cu seful SRI, Eduard Hellvig Premierul interimar, Gabriel Oprea, s-a intalnit la Guvern cu seful Serviciului Secret de Informatii britanic MI6), Alex Younger, aflat la Bucuresti, pentru a discuta despre evolutiile regionale in planul securitatii, inclusiv in zona Marii Negre, potrivit unui comunicat al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti la Palatul Cotroceni pe Alex Younger, seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii. Cei doi au discutat despre Parteneriatul strategic dintre cele doua tari.

Iohannis, intrevedere cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, la Cotroceni, cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger,desrepe componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre cele doua tari si situatia de securitate regionala.

Seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, primit la Cotroceni de presedintele Iohannis si directorul SRI, Eduard Hellvig

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Cotroceni, pe seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger, discutiile vizand componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre.

Iohannis s-a intalnit cu seful MI6. Situatia de securitate regionala, pe masa discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger.

Klaus Iohannis, mesaj la implinirea a sase luni de mandat: in privinta incuviintarii cererilor justitiei lucrurile nu stau mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a primelor sase luni petrecute la Palatul Cotroceni. Seful statului se arata nemultumit de lipsa adoptarii unei legi de asigurare a votului pentru toti cetatenii de catre Parlament si respingerea cererilor Justitiei.

Klaus Iohannis: Romania puternica este o natiune de cetateni, ale caror drepturi si libertati sunt aparate. Un stat puternic isi respecta si protejeaza cetatenii

Presedintele Klaus Iohannis a adresat luni un mesaj referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a declarat ca a pomis ca in.

Klaus Iohannis: Romania puternica este o natiune de cetateni, ale caror drepturi si libertati sunt aparate. Un stat puternic isi respecta si protejeaza cetatenii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a adresat luni un mesaj referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a declarat ca a pomis ca in.

Presedintele Klaus Iohannis isi prezinta azi in Parlament mesajul privind Strategia Nationala de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis isi va prezenta in Parlament luni, la ora 17. 00, mesajul referitor la Strategia Nationala de Aparare a Romaniei in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului. Seful statului a trimis, pe 12 iunie, Parlamentului Strategia Nationala de Aparare a Tarii, documentul fiind publicat pe site-ul institutiei.

Klaus Iohannis: Romania s-a transformat intr-un reper cultural la nivel european

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent vineri seara la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, apreciind ca Romania s-a transformat intr-un reper cultural la nivel european. Am fost prezent aseara la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, unde am avut placerea de a viziona piesa 'Ultima banda a lui Krapp'. In aceste zile culturale, Sibiul reuneste oameni care au venit din toate colturile tarii si ale Europei. Pentru mine, este o mare bucurie sa vad ca Romania s-a transformat intr-un reper cultural la nivel european, a scris seful statului pe pagina de Facebook.

Legea privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, potrivit careia se pot acorda maximum 100 de premii a fost promulgata marti de presedintele Klaus Iohannis,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )