Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Trebuie identificate solutii la preocuparile Marii Britanii

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Trebuie identificate solutii la preocuparile Marii Britanii

Klaus Iohannis, presedinte Romaniei, a declarat, vineri, dupa summitul de vara al Consiliului European de la Bruxelles, ca premierul David Cameron a facut o prezentare a preocuparilor Guvernului britanic in perspectiva viitorului referendum si a reamintit ca Romania considera ca trebuie identificate solutii la aceste preocupari, cu respectarea principiilor si valorilor europene. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti la Palatul Cotroceni pe Alex Younger, seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii. Cei doi au discutat despre Parteneriatul strategic dintre cele doua tari.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

ACTUALIZARE 19:55 Oprea a discutat cu seful Serviciului Secret al Marii Britanii despre securitate in zona Marii Negre * Seful MI6 a avut o intalnire si cu seful SRI, Eduard Hellvig Premierul interimar, Gabriel Oprea, s-a intalnit la Guvern cu seful Serviciului Secret de Informatii britanic MI6), Alex Younger, aflat la Bucuresti, pentru a discuta despre evolutiile regionale in planul securitatii, inclusiv in zona Marii Negre, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Iohannis, intrevedere cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, marti, la Cotroceni, cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger,desrepe componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre cele doua tari si situatia de securitate regionala.

Seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, primit la Cotroceni de presedintele Iohannis si directorul SRI, Eduard Hellvig

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Cotroceni, pe seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger, discutiile vizand componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre.

Klaus Iohannis: imi exprim regretul profund fata de victimele atentatelor de astazi. Terorismul reprezinta o amenintare reala in fata careia trebuie sa ramanem fermi si uniti

Dupa atentatele teroriste din Franta, Somalia si Kuwait ce au avut loc vineri, presedintele Klaus Iohannis isi exprima regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste si a declarat ca Romania este.

Regina Marii Britanii in Germania. Ce obiective a vizitat regina

Regina Elisabeta a Marii Britanii a vizitat, vineri, fostul lagar nazist de la Bergen-Belsen, in ultima zi a vizitei sale in Germania.

Regina Marii Britanii avertizeaza asupra riscului divizarii in Europa

Regina Elisabeta a Marii Britanii a cerut miercuri Europei sa se incerce sa evite divizarea continentului, la un banchet de stat gazduit de presedintele german Joachim Gauck, relateaza Reuters.

Regina Marii Britanii vorbeste despre necesitatea unitatii in Europa

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a vorbit despre necesitatea unitatii in Europa, intr-un discurs sustinut in fata liderilor germani si britanici, relateaza BBC News Online, conform Mediafax. Aflata la.

Regina Elizabeth a Marii Britanii, intrevedere cu cancelarul Angela Merkel (VIDEO)

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii efectueaza o vizita oficiala in Germania. Este pentru a 5-a oara cand monarhul britanic merge la Berlin dupa al 2-lea razboi mondial. Regina Elizabeth, in varsta de.

Regina Marii Britanii ar putea fi nevoita SA SE MUTE din Palatul Buckingham

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii ar putea fi nevoita sa se mute de la Palatul Buckingham pentru a permite efectuarea unor lucrari de modernizare, potrivit unor surse regale, citate de Sky News, conform Mediafa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )