Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit la Palatul Cotroceni: Pe agenda discutiilor, prioritatile legislative, inclusiv tema Codului Fiscal. La discutii ar fi participat si Gabriel Oprea

B1 B1,
Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit la Palatul Cotroceni: Pe agenda discutiilor, prioritatile legislative, inclusiv tema Codului Fiscal. La discutii ar fi participat si Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut miercuri dimineata o intalnire, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe agenda discutiilor s-au aflat prioritatile. continuă pe B1

Administratia Prezidentiala confirma intalnirea Klaus Iohannis-Victor Ponta, de la Palatul Cotroceni

Administratia Prezidentiala a confirmat intalnirea care a avut loc la Palatul Cotroceni intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, in aceasta dimineata, intr-un comunicat postat pe si.

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit la Palatul Cotroceni: Pe agenda discutiilor, prioritatile legislative, inclusiv tema Codului Fiscal. Surse: Gabriel Oprea a avut o intalnire separata cu presedintele

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut miercuri dimineata o intalnire, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Pe agenda discutiilor s-au aflat prioritatile.

Dupa intalnirea cu Iohannis, Victor Ponta a fost la DNA de unde a luat o copie dupa expertiza financiara. Nici de aceasta data nu a dat declaratii in dosar

Premierul Victor Ponta a fost, miercuri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi informat despre faptul ca expertiza financiar-contabila, dispusa in acest caz, a fost finalizata. Premierul este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.

Victor Ponta a mers la Cotroceni inainte de a ajunge la DNA

Administratia Prezidentiala a anuntat, miercuri, ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, miercuri, cu premierul Victor Ponta, pe agenda discutiilor aflandu-se prioritatile legislative din aceasta toamna, fiind abordata inclusiv tema Codului fiscal, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Surse: Gabriel Oprea s-a intalnit cu Klaus Iohannis

Vicepremierul Gabriel Oprea s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, conform unor surse citate de Digi24.

Cand presa e aservita Moscovei, ale cui interese le deservesc Klaus Johannis si Victor Ponta in chestiunea Basarabiei?

In ultimul timp este readus cu timiditate proiectul Unirii Republicii Moldova cu Romania in agenda presei romanesti. Principala vina o au politicienii. Daca fostul presedinte, Traian Basescu, face valuri prea mici prin declaratiile sale despre Unire, actualul presedinte, Klaus Johannis evita acest subiect. Dar vinovata este si presa, care, cel putin partial, pare a fi sub controlul Moscovei si astfel, dezinteresata intentionat de subiect.

Premierul Victor Ponta, din nou in fata procurorilor DNA. Expertiza financiar-contabila in dosarul sau a fost finalizata. Ponta: Voi da declaratii cand ma cheama procurorul cu avocatul (VIDEO)

10 La iesirea din sediul DNA, Victor Ponta nu a facut foarte multe declaratii in fata jurnalistilor, precizand doar ca va da declaratii atunci cand va fi chemat de procuror. Mi s-a dat expertiza.

PNL il acuza pe Victor Ponta de manipularea datelor economice

Liberalii sustin, prin intermediul unui comunicat de presa, ca premierul Victor Ponta desfasoara, in ultima perioada, o intensa campanie de manipulare a datelor economice, pe care le prezinta triumfalist in scopul meschin de a-si aroga, nefondat, merite. Una dintre ultimele laude ale lui Ponta se refera la investitiile straine directe, care au crescut in primele sase luni cu aproape 40%. Asa este, investitiile straine directe au crescut, insa Victor Ponta omite sa spuna ca in 2014 acestea s-au aflat la unul dintre cele mai mici niveluri din ultimii 10 ani de exemplu, maximul a fost in 2008 - 9,8 mld. lei, iar in 2014 Romania a avut un nivel mai degraba simbolic de 2,4 mld. lei). Asadar, Ponta a comparat o contraperformanta mai mica cu o contraperformanta mai mare si i-a dat cu plus, se arata in comunicatul transmis sambata de PNL.

DNA: Lui Victor Ponta i s-a pus sechestru pe un apartament. Prejudiciul calculat in cazul infractiunilor de care este acuzat premierul estimat la peste 51 de mii de lei

DNA afirma ca in raportul de expertiza din dosarul premierului prejudiciul ce ar fi fost produs ca urmare a infractiunii de complicitate la evaziune fiscala de care este acuzat Victor Ponta Victor se ridica la suma de 51. 321,80 lei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )