Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kovesi, la bilantul DNA pe anul trecut: Peste 1270 de inculpati trimisi in judecata, dintre care trei ministri, sase senatori, 11 deputati, peste 40 de primari, 16 magistrati si peste 20 de directori de companii nationale (VIDEO)

B1 B1,
Kovesi, la bilantul DNA pe anul trecut: Peste 1270 de inculpati trimisi in judecata, dintre care trei ministri, sase senatori, 11 deputati, peste 40 de primari, 16 magistrati si peste 20 de directori de companii nationale (VIDEO)

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a prezentat joi bilantul institutiei pe care o conduce pentru anul 2016. Ne-am dorit si ne dorim sa combatem coruptia, dar nu sunt suficiente eforturile. continuă pe B1

Kovesi, la bilantul DNA pe anul trecut: Peste 1270 de inculpati trimisi in judecata, dintre care trei ministri, sase senatori, 11 deputati, peste 40 de primari, 16 magistrati si peste 20 de directori de companii nationale

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a prezentat joi bilantul institutiei pe care o conduce pentru anul 2016. Ne-am dorit si ne dorim sa combatem coruptia, dar nu sunt suficiente eforturile.

Bilantul DNA in 2016: peste 870 inculpati condamnati definitiv si masuri asiguratorii de 667 milioane euro

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a declarat, la sedinta de bilant a DNA pe 2016, ca peste 870 de persoane, intre care un europarlamentar, sapte deputati, un senator, un ministru, cinci presedinti de consilii judetene si 28 primari, trimise in.

Austria a deportat anul trecut peste 10.000 de solicitanti de azil

Austria a deportat anul trecut 10. 677 de migranti ale caror cereri de azil au fost respinse, relateaza publicatia Krone, citata de Xinnhua.

Un sfert din masinile verificate anul trecut de RAR aveau emisii poluante peste nivelul admis

Anul trecut peste un sfert din autovehiculele verificate inspectorii Registrului Auto Roman RAR) prezentau neconformitati legate de poluare, avand emisii poluante peste nivelul admis.

Klaus Iohannis, la bilantul DNA: Nefericita OUG 13 a fost abrogata. Sabia lui Damocles pare a fi fost, pentru moment, indepartata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la bilantul DNA pe anul 2016 ca, dupa abrogarea nefericitei Ordonante de Urgenta 13 a fost indepartata sabia lui Damocles. Seful st.

Parisul sufera dupa atentatele din 2016: Peste 1,5 milioane de turisti, pierduti dupa atacurile sangeroase de anul trecut

Numarul turistilor din Paris este in scadere drastica dupa atentatele de anul trecut. Potrivit France Presse, capitala franceza a pierdut peste 1,5 milioane de turisti, majoritatea fiind chinezi si japonezi, anuntul fiind facut de Comitetul regional pentru turism CRT).

NN Romania a inregistrat prime brute subscrise de 661,7 milioane de lei anul trecut

NN Romania a inregistrat anul trecut rezultate la nivelul celor dinainte de criza financiara, raportand prime brute subscrise in valoare de aproape 662 de milioane de lei pe segmentul asigurarilor si active totale de peste 12 miliarde de lei pe segmentul pensiilor private.

Cifra de afaceri a companiei BearingPoint a crescut cu 10%, anul trecut

BearingPoint, compania europena de consultanta in management si tehnologie, a anuntat o cifra de afaceri de 622 de milioane de euro anul trecut, cu 10% mai mult decat in anul precedent, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Bugetul judetului, mai mare cu 20 la suta decat cel de anul trecut

Consiliul Judetean va avea in acest an un buget cu 20 la suta mai mare decat anul trecut iar acest lucru se va regasi si in bugetele unitatilor administrativ teritoriale din intreg judetul. Printre prioritatile CJ sunt atragerea de fonduri europene pentru care se vor asigura toti banii necesari cofinantarii acestora.

Doar 38% rosii romanesti pe rafturile retailerilor, anul trecut

Rafturile supermarketurilor au gazduit anul trecut o proportie mai mare a produselor romanesti, insa rosiile, unul dintre cele mai cautate produse, s-a regasit numai in proportie de 38% din productie romaneasca, potrivit studiului Retailer Scorecard.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )