Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victorie de senzatie reusita de romanca Patricia Tig la Miami (WTA)

România Liberă România Liberă,
Victorie de senzatie reusita de romanca Patricia Tig la Miami (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Patricia Maria Tig a reusit o calificare spectaculoasa in runda a treia a turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari, vineri, dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic Franta), cap de serie numarul 22, cu 7-6 4), 6-2. continuă pe România Liberă

Tig, formidabila la Miami: Patricia e in turul III, dupa o alta victorie fabuloasa. Va atinge cea mai inalta clasare WTA

Patricia Tig 95 WTA) a fost ultima romanca ajunsa in urmatoarea runda, insa calificarea ei e cea mai pretioasa. Parcursul de la Miami o va ridica pe Tig la cote nemaiintalnite in urmatorul clasament mondial.

Victorie de senzatie pentru Sorana Cirstea la Miami: A invins-o clar pe campioana olimpica in putin peste o ora. Patricia Tig merge si ea mai departe

Turneul Premier Mandatory de la Miami a produs in noaptea de miercuri spre joi a produs doua bucurii enorme pentru iubitorii tenisului din Romania. Atat Sorana Cirstea si Patricia Tig au.

Tenis: Patricia Tig, calificata in turul al doilea la Miami Open (WTA)

Tenismena romana, Patricia Tig s-a calificat pentru runda a doua a turneului WTA de la Miami dupa ce a invins-o pe britanica Heather Watson, potrivit Agerpres. Jucatoarea romana s-a impus.

Kristina Mladenovic, nemultumita de conditiile meteo de la Miami: Patricia Tig s-a descurcat mai bine. Este frustrant pentru mine

Eliminata de Patricia Maria Tig in turul doi al turneului de la Miami, Kristina Mladenovic Franta, locul 18 WTA) s-a plans de vantul puternic de la Key Biscayne, precizand ca adversara ei s-a descurcat mai bine in aceste conditii meteo. Ea nu a avut nimic de pierdut si si-a facut jocul. Este frustrant pentru mine, a spus Mladenovic.

Patricia Tig incanta la Miami: trei victorii si un singur set cedat. Urmeaza o urcare spectaculoasa in ierarhia WTA

Sportiva de 22 de ani a inceput turneul de la Miami in calificari de pe locul 95 in lume. Acum e deja in turul II al tabloului principal si a aflat numele jucatoarei cu care se va duela in urmatorul meci.

Romancele se simt bine la la Miami: Sorana Cirstea, Simona Halep si Patricia Tig s-au calificat in turul trei

Turneul de tenis Premier Mandatory de la Miami este unul de succes pentru Romania pana in prezent. Trei dintre sportivele care ne reprezinta in tenisul feminin: Sorana Cirstea, Simona.

Irina Begu, invinsa de iberica Lara Arruabarrena, la Miami (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, cap de serie numarul 28, a fost invinsa neasteptat de spaniola Lara Arruabarrena, cu 3-6, 6-4, 6-3, vineri, in runda a doua a turneului WTA de la Miami Florida).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )