Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un laptop continand planurile Turnului Trump a fost furat din masina agemtului Secret Service

România Liberă România Liberă,
Un laptop continand planurile Turnului Trump a fost furat din masina agemtului Secret Service

Un laptop pe care erau planurile Turnului Trump, date despre investigatia asupra e-mail-urilor interceptate ale candidate la presenditia SUA, Hillary Clinton, precum si alte date sensibile de securitate nationala a fost furat in Brooklyn . continuă pe România Liberă

Presa: Laptopul unui agent care asigura protectia lui Donald Trump ar fi fost furat

Laptopul unui agent al Secret Service, serviciul care asigura protectia presedintelui american Donald Trump, care continea informatii sensibile ar fi fost furat.

Autoritatile anunta furtul unui laptop cu planurile de etaj de la Trump Tower, care apartinea unui agent Secret Service

Autoritatile americane au anuntat vineri seara ca un laptop al unui agent Secret Service a fost furat dintr-un autovehicul parcat in New York. De asemenea, respectivul laptop continea planurile de etaj de la Trump Tower, care sunt necesare asigurarii securitatii presedintelui si a familiei sale, precum si detalii despre ancheta privind e-mailurile democratei Hillary Clinton, relateaza postul de televiziune ABC News.

Alexandru Oprea a fost suspendat din PSD, dar partidul il sustine in continuare la conducerea Consiliului Judetean Dambovita

Alexandru Oprea are in continuare sprijinul PSD in functia de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita, dar a fost suspendat din functia de membru al partidului, a anuntat sambata senatorul Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita.

Tutuianu: Alexandru Oprea a fost suspendat din PSD, dar isi va pastra presedintia CJ Dambovita

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Dambovita, Alexandru Oprea, a fost suspendat din calitatea de membru al PSD, dar va avea in continuare sustinerea politica a partidului si isi va pastra functia administrativa, a anuntat, sambata, intr-o declaratie de presa, presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu, potrivit News. ro.

Coletul cu dispozitivul exploziv descoperit la sediul Ministerului german de Finante a fost expediat din Grecia

Coletul descoperit de autoritatile germane in sediul Ministerului Finantelor din Berlin a fost expediat din Grecia, relateaza site-ul agentiei de presa Reuters, citand o sursa din cadrul Politiei elene, potrivit Mediafax.

Pachetul cu explozibili descoperit la Ministerul de Finante de la Berlin a fost trimis din Grecia

Pachetul cu explozibili descoperit miercuri la Ministerul de Finante de la Berlin a fost trimis din Grecia, a anuntat Politia Elena. Politia germana ne-a informat ca pachetul, trimis prin serviciul postal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )