Libnet.ro
UNICEF

15:31

Laura Codruta Kovesi: in cazul Oprescu, nu s-a aplicat procedura flagranta. Dosarul a fost deschis in primavara, in urma unor plangeri impotriva acestuia (VIDEO)

B1 B1,
Laura Codruta Kovesi: in cazul Oprescu, nu s-a aplicat procedura flagranta. Dosarul a fost deschis in primavara, in urma unor plangeri impotriva acestuia (VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a dezvaluit, marti, informatii din dosarul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Kovesi a explicat ca nu a fost un flagrant in dosarul lui Oprescu. Din considerente de tact. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi, reactie in cazul lui Sorin Oprescu. Procedural nu a fost flagrant

Dosarul lui Sorin Oprescu a fost deschis in urma unor plangeri depuse in martie de doua persoane fizice, altele decat persoana care i-a dat bani, a declarat, marti, procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti ca ancheta in dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizata, scrie Mediafax. Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual,.

Laura Codruta Kovesi, despre dosarul lui Victor Ponta: Acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe (VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a spus marti ca ancheta in dosarul premierului Victor Ponta este aproape finalizata. Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual, acheta este aproape.

Avocatul lui Sorin Oprescu: Laura Codruta Kovesi are dreptate

Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu, a declarat in direct la Antena 3 ca, din punct de vedere tehnic si procedural, declaratiile Laurei Codruta Kovesi despre cazul edilului sunt adevarate, ca.

Radu Banciu, despre cazul Sorin Oprescu: El si-a respectat functia, a furat exact asa cum ii permitea functia (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul primarului Sorin Oprescu, dar si despre declaratiile sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Doamna Kovesi a fost plata azi ca o.

Cand a deschis DNA ancheta in cazul lui Sorin Oprescu

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca dosarul in care Sorin Oprescu este cercetat de DNA pentru luare de mita a fost deschis in primavara acestui an, inca din luna martie. Dosarul a fost.

Cine l-a denuntat pe Sorin Oprescu

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca dosarul in care Sorin Oprescu este cercetat de DNA pentru luare de mita nu a fost deschis in urma denuntului unei singure persoane, ci au fost plangeri.

Sefa DNA: Dosarul lui Oprescu, deschis in primavara dupa mai multe sesizari

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a precizat ca dosarul pe numele lui Sorin Oprescu a fost deschis in primavara acestui ani, dupa doua plangeri formulate de doua persoane fizice, in luna martie.

Kovesi, despre dosarul in care este implicat Victor Ponta: La momentul actual, ancheta este aproape finalizata

Ancheta in dosarul in care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizata la acest moment, mai fiind de administrat cateva probe, potrivit declaratiilor facute marti de procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )