Libnet.ro
UNICEF

01:06

Radu Banciu, despre cazul Sorin Oprescu: El si-a respectat functia, a furat exact asa cum ii permitea functia (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre cazul Sorin Oprescu: El si-a respectat functia, a furat exact asa cum ii permitea functia (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul primarului Sorin Oprescu, dar si despre declaratiile sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Doamna Kovesi a fost plata azi ca o. continuă pe B1

Adevarul Live, ora 15.00/ Nicusor Dan, candidat la Primaria Bucurestiului, despre cazul Sorin Oprescu si mafia care sugruma Capitala Romaniei

Nicusor Dan, fondatorul partidului Uniunea Salvati Bucurestiul USB), vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre cazul de coruptie in care este implicat primarul Sorin Oprescu si despre planurile sale de candidatura la Primaria Capitalei.

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu: A avut un mandat absolut lamentabil de primar al Capitalei cu zero reusite, un om fara idei, fara pregatire. Pentru el, spaga era singura natura fireasca a lucrurilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre arestarea preventiva a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, si despre reactiile care au aparut in mediul politic. Sorin Oprescu.

Radu Banciu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatita bestiala, facuta impotriva noastra cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reusea sa permanentizeze raul si escrocheria

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, penntru luare de mita. Asta era Sorin Oprescu, sa iasa el basma.

Radu Banciu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatita bestiala, facuta impotriva noastra cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reusea sa permanentizeze raul si escrocheria (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, penntru luare de mita. Asta era Sorin Oprescu, sa iasa el basma.

Cazul Sorin Oprescu. Romania nu va scapa niciodata de coruptie

Statisticile o arata clar: boala coruptiei a patruns ca un cancer in toata structura administratiei publice din Romania si nici tratamentul dur aplicat in ultimii ani de DNA nu mai e capabil sa elimine aceasta metastaza a mitei.

Ce spune Elena Udrea despre cazul lui Sorin Oprescu

Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt.

Avocatul lui Sorin Oprescu: Laura Codruta Kovesi are dreptate

Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu, a declarat in direct la Antena 3 ca, din punct de vedere tehnic si procedural, declaratiile Laurei Codruta Kovesi despre cazul edilului sunt adevarate, ca.

Victor Ponta: Nu o sa zic nimic rau de Sorin Oprescu. Sa nu va asteptati la mine sa ma adaug la corul de sacali si hiene care sar acum pe el (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, nu are mai multe informatii despre cazul primarului general Sorin Oprescu decat ce s-a aratat la televizor. Totusi, Ponta a precizat ca nu o sa zica nimic rau de.

Elena Udrea, despre arestarea lui Oprescu. Ce spune despre candidatura sa la Primaria Capitalei

Elena Udrea a declarat, luni, ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt facut cu catusele pe masa.

Tariceanu acuza DNA de nereguli in cazul lui Sorin Oprescu

Calin Popescu Tariceanu este de parere ca actiunile Directiei Nationale Anticoruptie ar fi nepotriviri care au dus la arestarea preventiva a lui Sorin Oprescu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )